Arama sonuçları: *

• Users: _Muhammet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Enermax Revolutıon III White 850W 80+ Gold Alınır mı?

fan gürültüsü nasıl hocam? Reddit'te ki kullanıcılar fanının gürültülü olduğunu söylemiş.
  2. M

Gıgabyte B450M-H anakart AK400 digital soğutucuyu çalıştırır mı?

Teşekkür ederim ama bir sorum daha olacak, kablo uzunluğu oraya kadar yeter mi veya ekran kartı engeller mi?
  3. M

Thermalright Burst Assassin 120 alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/384753/thermalright-burst-assassin-120-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ Ucuz F/P olarak bir soğutucu alacağım ve bunu buldum. Fiyatına göre 6 tane bakır ısı borusu var. Bunu görene kadar AK400 Digital veya Thermalright Assassin King 120 SE almayı...
  4. M

F_USB1 porta AK400 Digital'in USB 2.0 soketi taksam sorun olur mu?

Anakartım Gıgabyte B450M-H. AK400'ün Dijital ekran için olan soketi F_USB1 veya F_USB2 portlara taksam sorun olur mu, çalışır mı?
  5. M

Gıgabyte B450M-H anakart AK400 digital soğutucuyu çalıştırır mı?

AK400 Digital içinden çıkan USB 2.0 ve RGB soketlerini Anakartıma takabilecek bir yer var mıdır? Anakart: GIGABYTE B450M-H
  6. M

Thermalright Assassin King 120 SE vs AK400 Digital

İkisinin de fiyatları aynı, hangisi daha iyidir?
  7. M

Thermalright Peerless Assassin 120 SE kasaya sığar mı?

İşlemcim 90 dereceye kadar çıkınca Hava soğutucu almaya karar verdim. Thermalright Peerless Assassin 120 SE alacaktım fakat kasaya sığar mı emin değilim. Kasa : VG15FE Anakart : Gıgabyte B450M-H Ekran Kartı : RX 6700 İşlemci : Ryzen 5 5600 Egzoz fana veya Ramlere değer gibi geliyor ama size...
Geri