Arama sonuçları: *

• Users: lagalibanana
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

Sevgilim benden ayrıldı metni okursaniz sevinirim

Gerçekten bilmiyorum ama isin peşini bırakmadım öğrenmeye çalışıyorum 1719751454 Gerçekten bilmiyorum ama dediğim gibi işin aslını ogrenicem çünkü arkadasida ağzından bisey kaçırmıyo
  2. L

Yakın arkadasi ben bayadır arkadasim hatta arkadaşlarımızın çoğu ortak öyle bisey olsa bilirim cidden ama bilirdim.Arkadasina sordurttum işte şey demiş denemiş ama olmamış dedi bana açılanda oydu çoğu şeyi yapanda oydu 3-4gun içinde ne olduysa oldu 1719750476 Hani kız ortamimda yok kız...
  3. L

Sordum ama bana dediği şey şuydu ideallerimiz farklıymış ama 1 hafta öncesine kadar oyle degildi biraz salliyo gibime geldi bidaha olmamız imkansız gibi şeyler dedi kötü bitirmiyorum falan yazdı bunları yazarken o akşam dışarı bile çağırdım 10dk gel dedim gelmedi 1719749891 Gelsemde düşüncem...
  4. L

Teşekkür ederim ya bunları yazman bile iyi geldi bana elim kolum bağlı işte benimde sağol tavsiyen için
  5. L

Yaş 12 değil sadece ne yaptığını görebildiğim tek sosyal mecra orası başka türlü haber alamıyorum çünkü 1719742307 İste 12 gün oldu duruyor öyle hicbisey yapmiyom ama icim içimi yiyo yanlismi yapiyom diye ama üzgün olduğunu falan biliyorum evden dışarı cikmiyo durumunu tek öğrenebilirim yerde...
  6. L

Ya ne olduysa bi anda oldu ne olduğunu bile bilmiyorum söylediği şeylerde bahane gibi hani oyuzden biseyde yapamiyom ama kime sorarsam falan kimse bisey diyemiyo çok saçma çünkü herkes sasiriyo niye böyle yaptı diye elim kolum bağlı 11 gündür hani ama üzüldüğüne ve pişman olduğuna eminim ama tt...
  7. L

Benden o ayrıldı ama 11 gün oldu ben hiç bisey yapmadım fotoları falan kaldırdım heryerden hesapları gizledim arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine ama sanki pişman gibi attığı tiktok repostlarinda falan acaba benden bisey falanmi bekliyo bana açılanda oydu çoğu şeyi o yaptı hani buna karşı bi adım...
Geri