Arama sonuçları: *

• Users: DambikA EFE
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

HP VICTUS piksel sorunu

yok açı değiştirdiğimde bu piksel gözükmüyor onun için attım. yukarıdan baktığımda pikselin alt kısmı beyaz gözüküyor ama sağ soldan baktığımda da siyahlık var
  2. D

HP VICTUS piksel sorunu

Öncelikle herkese hayırlı sabahlar. Hp victus 16 model 2. El bi laptop aldım. Aldıktan 2 gün sonra ekranda piksel sorunu çıktı yardımcı olabilir misiniz? Üstten bakınca ekrana herhangi bi siyahlık gözükmüyo bu arada. Gözüme batıyor garantisi de 12 ay var ama belli bi piksel sayısı varmış galiba.
  3. D

HP VİCTUS piksel bozulması

Öncelikle herkese hayırlı sabahlar. Hp victus 16 model 2. El bi laptop aldım. Aldıktan 2 gün sonra ekranda piksel sorunu çıktı yardımcı olabilir misiniz? Üstten bakınca ekrana herhangi bi siyahlık gözükmüyo bu arada. Gözüme batıyor garantisi de 12 ay var ama belli bi piksel sayısı varmış galiba.
  4. D

1080 ekran kartının kaç yıl ömrü var

gtx 1650 de bile çoğu oyun oynanırken gtx 1080 de gayet mantıklı ayrıca ışın izleme ve fsr var. Fakat bunlar eski olduğu gerçeğini değiştirmez ve mining geçmişi olabilir. Ayrıca bütçe arttırbiliyorsan daha iyisini almak en azından rtx alıp daha yenilikçi bi teknolojiye sahip ekran kartı...
  5. D

MSI Ventus RTX 4060 80 dereceyi görüyor.

Hocam normal oyunlar bile gtx serileri isterken bu oyunun rtx 2060 istemesine rağmen bu dereceler gayet normal önceki yazan arkadaşın da sorduğu gibi boşta kaç derecede çalışıyor önemli olan bu
  6. D

7000 TL S20 FE alınır mı?

tamamdır hocam ben de sadece deneyimleri aktarmak istedim
  7. D

7000 TL S20 FE alınır mı?

dostum selamlar annem zamanında kullandı iki farklı işlemcili modeli vardı ve 8 bin civarına almıştık kronik olarak ısınma var deniyordu ve evet vardı. Telefonla konuşurken bile cayır cayır oluyordu. Önerim bu iki farklı işlemcili üretilen telefonu araştırman. Lakin kamerası vesaire gayet...
  8. D

Monster abra a5 v20. 4 alınır mı

Dostlar selamlar öncelikle monstera karşı büyük bir önyargı var haklı mı haksız mı onu ben bilemem fakat bugünlerde bu sınavlardan sonra laptop almayı düşünüyorum. Bunun için de monster abra a5 v20. 4 almayı düşünüyorum. Evimin yakınında bilgisayarcı var ve orada da 13 ay monster garantili bu pc...
  9. D

Pc mi kaçtan okutabilirim

Konuma önem verip baktığın için teşekkürler. Öncelikle pc özelliklerini yazıp kaçan aldığımı ve kusurlarını felan söyleyeceğim. - - işlemci: İntel i5 7200U ekran kartı: Amd radeon r5 m330 ve intel hd graphics 620 ram: 16 gb 1x16 samsung ram depolama: toshiba tr 200 ssd...
  10. D

2000 tl kulak içi kulaklık tavsiyesi

Merhabalar kulaklığım bozulduktan sonra yeni kulaklık arayışına girdim. Aklımda 2000 tl bütçe ile Nothing ear stick Qcl ht08 ve qcl ailybuds pro plus Son olarak ise huwai freebuds 5i Modelleri aklımda. Arada kaldım ve sormak istedim. Hangisi daha konforlu? Ayrıca uzun süre sıkıntı yaşamadan...
  11. D

Monitör dahil sistem toplama tavsiye (bütçe en fazla 20 bin)

Arkadaşlar 10-20 K arası bir bütçeye monitör dahil sistem önerebilir misiniz? Benim ince hesaptan yaptığım sistem de bu. Bunun yanında daha iyi aynı fiyat aralığında ekleme yapabilir misiniz? Bir şey daha soracağım: kasa önerisi varsa yapabilir misiniz ve anakart hakkında hiçbir fikrim yok
Geri