Arama sonuçları: *

1. İ

Parça uyum öneri lütfen

Yokmu cevap verecek olan
  2. İ

Parça uyum öneri lütfen

Bu ürünler sağlammıdır usta hiç duymadım isimleri bide rami 16 gb yapsak saha iyi olmazmı 2 tane 8 gb 1609074722 Birde kasa güç kaynağı 1609075644 M2 ssd ile değiştirsem daha iyi olur
  3. İ

Parça uyum öneri lütfen

Elimde asus arez rx560 var Buna ryzen3 3100 işlemci Asus b450m k II anakart Ram ? Ssd ? önerir misiniz? sizce sistem uyumlu mu? nasıl Bi performans alırım yardımcı olurmusunuz
  4. İ

Acil yardım edin lütfen

Benim monitor televizyon hem hdmi hem vga var ama ekran kartımda vga yok hdmiye takınca sinyal yok diyor 1602784807 Bu zamana kadar monitorun vga sına dönüştürücü takıp anakarta bağlıyordum öyle çalışıyordu
  5. İ

Acil yardım edin lütfen

Bilgisayarı 2,3 ay çalıştırmadım sonra bi açtım ekran bu neden kaynaklıdır hangi parca bozulmuştur
  6. İ

Hatanın çözümü varmıdır yardımm

Ustam benim monitör televizyon hem vga hem hdmi var ama ekran kartımda vga yok hdmiyide ekran kartına takınca h gelmiyor görüntü falan
  7. İ

Hatanın çözümü varmıdır yardımm

Bilgisayarımı 2,3 ay kadar çalıştırmadım çalıştırınca bu hatayı alıyorum biosa falan girmiyor bu hata nedendir hangi parçadan kaynaklıdır lütfen yardım
  8. İ

Parça önerisi lütfen

Bu güç kaynağı çalıştımaz bu sistemi dimi 1602350765 Veya bu güç kaynağı elimde olanlar çalıştırımı sistemi
  9. İ

Parça önerisi lütfen

Önereceğiniz bir model varmıdır
  10. İ

Parça önerisi lütfen

O zaman bi 3100 anakart olarak b450 kullanalım bunlara kaç watlık bir güç kaynağı lazımdır uygun fiyatlı
  11. İ

Parça önerisi lütfen

3100 ile 1600 arasında fark varmıdır
  12. İ

Parça önerisi lütfen

Henüz bakmadım
  13. İ

Parça önerisi lütfen

İşlemciyi sıfır almayı düşünüyorum performanslı bir işlemci olduğunu duydum o yüzden almak istedim
  14. İ

Parça önerisi lütfen

Bütçe bi rakam olarak değilde uygun makbul fiyatlarda olabilir 1602347801 1600 3.4 ghz olan modelini diyorum
  15. İ

Parça önerisi lütfen

Elimde bir adet asus arez rx560 ekran kartı bulunuyor bunun yanına amd ryzen 5 1600 Anakart olarak gigabyte b450 almak istiyorum bu parçaların uyumu nasıldır ve güç kaynağı kasa ram önerisi istiyorum
  16. İ

Elimdeki kasaya uygun malzeme önerisi

Hayırlı akşamlar benim elimde bu kasa var içine ek olarak sadece asus arez rx560 4 gb ekran kartı taktım buna Gigabyte B450M S2H 3600mhz(OC) anakart uyumlumudur eğer değilse anakart önerisi yapabilirmisiniz
  17. İ

parça önerisi

Hepinize teşekkür ederim allah razı olsun sağolun yardımcı oldunuz hayırlı geceler
  18. İ

parça önerisi

Hiçbir bilgim yok asus arez radeon rx560 4b oc yazıyor kutusuna 1587766033 Ustam son olarak bu sisteme bir adet m2 ssd birde normal ssd önerirmisin rica etsem
  19. İ

parça önerisi

İlerde ekran kartını değişirsek diğer parçaların ömrü iyi midir? sizce
  20. İ

parça önerisi

Ekran kartı nasıl bana birisi hediye aldı ben hiç kullanmadım rx560 sizce nasıldır 1587765288 Ustam ssd ve m2 ssd takmak istiyorum sizce bu sistem için çokmu olur
Geri