Arama sonuçları: *

• Users: ByHazerfen
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

40 - 45 Bin Leptop Önerisi

Diğer cihazdaki 4070 ile 4060 arasında çok fark olur mu en iyi performans veren hangisi ise onu tercih etmek istiyorum da
  2. B

40 - 45 Bin Leptop Önerisi

Merhabalar, dün bi leptop önerisi konusu açmıştım ve gelen yorum ve kendi araştırmalarım doğrultuusnda bütçe arttırımı yaptım. 40 45 Bin'e alınabilecek en güzel en kaliteli, soğutma kasma sorunu olmayan kasasında soyulma ya da ne bilim kalitesiz malzeme kullanmayan işlemci ram ssd vs. olarak en...
  3. B

Öneri Leptop Önerileriniz Bekliyorum

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Peki genel olarak tavsiye nedeninizide yazarsanız ya da diğer ürünleri neden tercih etmeme gerektiğini vs. yazarsanız çok memnun olurum misal diğer ürünlerde 32 GB ram daha yüksek bi ssd varken bu üründe değerler biraz daha az 1719269864 laptop hocam sadece
  4. B

Öneri Leptop Önerileriniz Bekliyorum

Merhabalar öncelikle herkese iyi forumlar dilerim, uzun süredir kullandığım bilgisayarım ömrünü doldurdu ve yeni bir leptop cihaz almaya karar verdim. Her marka için çeşitli yorumları okudum bi marka alanlar onu alma bunu al diğerini alanlarda bu pişmanlıktır vs. bir çok yorum var. Bir kaç...
Geri