Arama sonuçları: *

• Users: Kyberian
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Kyberian

Steam Hesabım Ne Kadar Eder?

Canı sağolsun zamanla iyice büyütürüm belki ilerde çocuklarım veya kuzenime veririm.
  2. Kyberian

Herneyse boşverin sadece merak ettim ne kadar eder diye iyi akşamlar dilerim.
  3. Kyberian

Ekran Kartı Sattım Fakat Sorunlu Olduğu Söyleniyor

Kartı kaçdan sattınız hocam?
  4. Kyberian

Normal topluluk sunucularına giriyorum csde normal eşleşmelere katılamıyorum topluluk sunucularındada vac olmayanlarda oynuyorum.
  5. Kyberian

Dostum profilde Vac ban yazmıyor sadece oyun banı var yazıyor ve dediğim gibi sadece cs2 oynanmıyor(Topluluk sunucularında oynanıyor) 1719338172 CS dışında tüm valve oyunlarını sorunsuz oynayabiliyorum anlatmaya çalıştığım olay bu sadece cs2 oynanılmıyor geri kalan bir kısıtlama yok.
  6. Kyberian

Kullandığı programı ilk defa görüyorum farklı bir test uygulaması, genel olarak oyunlardaki fps testleri yapmasını isteyin.
  7. Kyberian

hangi oyunda veya programda test yapılmış kullanan kişinin geri kalan sistem performansı hakkındada bilgi verebilirmisiniz?
  8. Kyberian

Kartı 2.elmi aldınız yoksa sıfır kullanımmı?
  9. Kyberian

Arka planda kullandığım bir program yüzünden overwatch'a düştüm sonrasında ise banlandım lakin bir hile kullanımı olmadı ve malesef banımı açmadılar ama iyi yönden vac ban şeklinde yansımadı bu diğer valve oyunlarında çok rahat oynayabiliyorum herhangi bir kısıtlama yok takas veya topluluk...
  10. Kyberian

CS2ye girdiğimde yukarda Vac yazıyor ama hesabımda Oyun Yasaklanması olarak geçiyor direk Vac ban yazmıyor ve bildiğim üzere vac ban yersem diğer valve oyunlarınada erişemiyorum doğrumudur?
  11. Kyberian

Herhangi bir tahmininiz varmı ilk resim çıkmamış düzenledim resimleri tekrar kontrol ediniz.
  12. Kyberian

Bir bilgin yoksa boş yorum yapmasan daha iyi olur forum kurallarına aykırı.
  13. Kyberian

Merhabalar, iyi günler yaklaşık 2 yıldır kastığım bir steam hesabım var çoğunluklu olarak Hikayeli oyunları oynuyorum. Oyun Listelemem Sırası İle Aşağıdadır. Steamin dolara geçmesi ile çok fazla oyun alamıyorum lakin yaz indirimlerinde birkaç seriyi daha tamamlayacağım.Hesabımda Vac Ban yoktur...
Geri