Arama sonuçları: *

• Users: ErenQwa
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ErenQwa

Bilgisayar dinozor çağından çıkma yardım edin

konyadayım maalesef ayrıca i5 daha mantıklı olur bence
  2. ErenQwa

10k düşünüyorum zaten
  3. ErenQwa

15k ile pc toplamak istiyorum yardım

her türlü şeye açığım ikinci elde olur tabi full pc bilmiyorum
  4. ErenQwa

kasayı kullanmayı düşünyorum zaten kasanın toplam fiyatı 3.5k 1725643124 kim satın alcak reis 1725643177 ortalama bi pc verseniz iyi olur ağır fazla pahalı olmasın ama bunun gibide olmasın ikinci ele de razıyım
  5. ErenQwa

beyler öncelikle kasayı yenilemem lazım bilgisayar aşşşırı eski babam formatla olur zannediyor ama bi işe yaramaz kasa özellikleri; işlemci: intel dual core E5300 ram: kingston 2gb 667mhz(tek) ekran kartı: radeon hd 4350 anakart: asus p5kpl-am se
  6. ErenQwa

meslek lisesine gitmek iyi mi

aslında merkezde olduğundan yurt bulmak zor oluyor ve ayrıca konyada geneli ortalama zaten
  7. ErenQwa

meslek lisesine gitmek iyi mi

bu yazıda meslek lisesine gidenlerden cevap almak istiyrum meslekte okunurmu rahat edilirmi (amacım siyaset ama bilmiyrum puanım merkezdeki anadolu liselerine yetmiyor)
  8. ErenQwa

MESLEK ÖĞRENMEK İSTİYORUM

meslek lisesine ne dersin o zaman hacı çünkü babam salmıyor gitmeme
  9. ErenQwa

lise okumak yerine çalışmak istiyorum mesem(çıraklık)

veriolarlar lise diplomasını çıraklık okuluna kaydolursan 1719504722 aga senin arkdaş ustayı sonradan bulmuş önceden ayarlasaydın 20 k alırdı her türlü neyde çalışıyo ayrıca bide o var
  10. ErenQwa

işte bende diyrum onu da benim peder sıkıntı bi sen git çıraklığa diyen oydu ondan sonra gitme diyor olmazsa evden kaçıp gitcem ya yoksa köye falan göndercek çiftçi falan olcaz
  11. ErenQwa

ben kpssya ilgi duymuyorum benim asıl amacım siyasetçi olmak zaten baktım ki mesem falanda lise geçiş kabulmüş o yüzden sordum zaten ustayla anlaşmaya bağlı her şey 5 yada 4 gün çalışıp bir gün teorik oluor zaten
  12. ErenQwa

daha 1 senesi var 1719421906 aga tamamda part timeda zor şimdi 8 saat okulda kalıp bişey yapmamak beni zorlayan hani integrali öğrenip napayım zaten kaldırdılarda bence şahsen gereken tüm bilgiler var bende tarihte ingilizcede
  13. ErenQwa

knk o konuları merak etme şuanda bile 3 dil biliyorum inglizceyide sayarsam ayrıca açık zor değil mi belli şeyler olmadığı sürece olmuyo die biliyorum 1719421251 nerde ayrıca ben aile evinden uzak bi şehirde kalmayı tercih ederim imkan varsa
  14. ErenQwa

yapabieceğim bişey yok hacı gidip 8 saat kulda boş geçireceğime başka bişeyler yapmak istiyorum zaten ben siyesetle uğraşıyorum amacım şu liseyi okmuş olmam hemde para kazanmam
  15. ErenQwa

merhabalar ben liseye geçtim ancak beklediğimden düşük geldi o yüzden mesem gibi bir sistemde en azından çalışmak istiyorum ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz
  16. ErenQwa

MESLEK ÖĞRENMEK İSTİYORUM

mesemde tam olarak ne oluyor hacı ben girmeyi düşünüyorumda
Geri