Arama sonuçları: *

1. Y

Discord da video izlerken bütün sesler karşıya gidiyor

hocam çözüm buldun mu?
  2. Y

steam garip indirme şekli

steamden bir oyun indirirken görseldeki gibi kesik kesik indiriyor çözümü var mı? Ethernet ile bağlantı kuruyorum.
  3. Y

Wireless adaptör öneri

Ben Bunu almayı düşünüyorum iyi midir driver vs. Kurmam kaldırmam gerekir mi?
  4. Y

Studz ac 1300 internete bağlanmıyor

Bilgisayarım win 11 yeni aldığım studz wi fi bağdaştırıcısı çalışmıyor. Ya internete bağlanılamıyor ya da internet bağlantısı yok diyor evdeki başka hiçbir cihazda internet sıkıntısı yok aygıt yöneticisinden driver güncellemeyi vs. denedim ama nafile.
  5. Y

165 200 hz monitör önerisi

Başlıktaki gibi ben Bunu almayı düşünüyorum memnun eder mi? Bütçe 4000-4500 arası
  6. Y

Gaming gen hazır kasa

Kasa bunu almayı düşünüyorum bütçe maks 30k önerir misiniz, eksik bir yanı var mı?
  7. Y

8 çekirdek işlemci işlemci sayısı

İyide 8 çekirdek varken neden 1 tanesini kullansın ki? Yüke binince kendi kendine mi arttırıyor
  8. Y

8 çekirdek işlemci işlemci sayısı

8 çekirdekli işlemcide işlemci sayısını kaç yapmalıyım şu anda 1 olarak gözüküyor
  9. Y

Razer Blackshark V2X 7.1 çalışmıyor

kulaklığı taktığımda 7.1 diyor fakat uygulamaya girdiğimde 7.1 çıkışı gözükmüyor sonuç olarak ta ses gelmiyor
  10. Y

Ekranda çizgiler ve bilgisayarın kapanması

hocam bilgisayarı açtım şimdi sorun nasıl olduysa çözülmüş siliyorum konuyu
  11. Y

Ekranda çizgiler ve bilgisayarın kapanması

Bilgisayarı alalı daha 1 hafta oldu olmadı ama bu sorunu yaşıyorum, belki ramdendir diye açıp kontrol ettim bir sorun yok malesef ekranın fotoğrafını çekemedim ama ekteki çok benzerdi sorunun windows yüzünden olduğunu düşünüyorum 30 liralık keydi malum.
Geri