Arama sonuçları: *

• Users: lesorr
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

i5 14400f undervolt ayarları

arkadaşlar sıvı soğutma alana kadar işlemcinin ömründen yemek istemediğim için konuyu açtım bu konularda gerçekten çok çekingen ve korkan birisiyim asus prime h610m anakartım var bios'dan undervort işlemi yapmak istiyorum birazda ghz'ları kısıp düşük sıcaklık ama stabilize bir işlemci...
  2. L

1000 tl fp mouse + mousepad

arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi konu açık 1000-1200 TL'ye kadar bütçem var önerilerinizi bekliyorum <3
  3. L

4060ti 5 7500f li sistem alınır mı

güzel kardeşim sallama demene gerek yok adama ben 4070 super i5 14400F'li sistemi tam 38K'ya aldım ayrıca ramim 32 gb ssd'im de gen4 m2 1 tb sıvı soğutucu ekleyemedim ona da param yetmedi yani millete böyle sallama demene gerek yok incehesap gaming gecesini bekle çak sistemi
  4. L

psu sıvı soğutma için yeterli mi?

arkadaşlar aklımda 2-3 model sıvı soğutma var bunları alt tarafa bırakıyorum, sistemde ise 4070 super i5 14400f var detaylı psu hesaplamadan da baktık 520W'tan 600w öneriyor bende 650w var hangi sıvı soğutmayı almalıyım, psu Watt'da sorun çıkar mı...
  5. L

kule tipi kasaya sığar mı

biraz inceledim o soğutucuyu yalan doğru ramlere değmiyor diyor ama biraz bakındım kule tipi hayvan gibi korkuttu şahsen
  6. L

kule tipi kasaya sığar mı

merhabalar kasam GamePower Aura 4 ve kule tipi alıcam h610m ddr5 anakartım var i5 14400F normalde bunu düşünüyorum https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14145 ama sığmaz diye korkuyorum
  7. L

Babama Bu Sistemi Aldırcam Nasıl

kesinlikle ya kule tipi ya sıvı fark etmez soğutucu alman şart amd'nin 7xxx serisi pek stok fanla idare edilebilecek bir seri değil çok param yok dersen bu iş görür https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14145
  8. L

Babama Bu Sistemi Aldırcam Nasıl

incehesap'tan bu sistemi satın aldım işlemcim seninkine göre biraz daha ısınan bi işlemci ve bu soğutu idare edecek derecede iyi senin alacağın soğutucu ile aynı soğutucuyu kullanıyorum yakında kule tipine geçicem üstüne kuletipi alırsan ve düzgün bir termal macun o işlemci gayet serin çalışır...
  9. L

Çözüldü✓ 4000 TL Bandında Sıvı Soğutma Önerisi

amd uyumlu diyor ama intel yazısı göremedim
  10. L

Çözüldü✓ 4000 TL Bandında Sıvı Soğutma Önerisi

Bilgisayarıma 240mm bir sıvı soğutma alacağım. İnternette ve forumda biraz dolaştım ama pek içime sinen bir şeye denk gelemedim bende direkt konuyu açmayı tercih ettim. Bulduğum modelleri ve işlemcimi yazıyorum. Önerilinizi dikkate alacağım. İntel i5 14400F 2.5GHz (4.70GHz Max)...
Geri