Arama sonuçları: *

• Users: tixion
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Mavi Ekran WHEA_UNCORRECTABLE Mavi Ekran Hatası

Hocam başka bi ekran kartını elimde olmayan bir sebepten dolayı deneyemiyorum. Ekran kartımda bir arıza varsa bunu nasıl anlayabilirim buna göre aksiyon almam gerekiyor. 1 aydan uzun bir suredir doğru düzgün pc kullanamıyorum daha fazla beklemek de istemiyorum.
  2. T

bende 580 var, deneyeceğim ekran kartı 560. Sürücümü silmeden denesem sıkıntı olur mu? Yoksa DDU ile silip 560 sürücüsünü mü kurayım?
  3. T

Kapanması derken mavi ekran yani hocam. HDD Sata kablosunu söküp deneyince de mavi ekran aldım.
  4. T

HDD’de bu arızayı gördüğüm için hatayı da buradan alırım sanıyordum o yüzden diski biçimlendirmiştim. Yani herhangi bir oyun kurulu değil. Asıl şaşırdığım kısım en az 5-6dk boyunca mavi ekran vermeden 89°de çalışıp oyun açılır açılmaz pc’nin kapanması oldu.
  5. T

Resize BAR disabled olarak olmuş zaten. Default Optimized ayarlara döndüğü için de Smart self test enabled olarak ayarlandı. Bu yüzden de resimdeki ekranla karşılaştım bilgisayarı açarken. FurMark testinde de bilgisayar kapanmadı. Başka bir ekran kartını ilerleyen günlerde deneyip yazabilirim...
  6. T

Test esnasında 6-7. dakikada ekran gitti ve no signal olarak kaldığı için PC'yi yeniden başlatmam gerekti, fakat kendiliğinden bir config dosyası oluşturmuş bile.
  7. T

BIOS'tan falan ayarlanabiliyorsa bi bakabilirim. Bu Power testi süresinde 1 saat yazıyor. Default modda mı seçip başlatmam gerekiyor?
  8. T

Asus. OCCT'de ekran kartı ikonuna sahip 3 farklı test var, hangi testi hangi ayarlamalarla yapayım?
  9. T

Tamamdır programı kurup deneyeceğim. CPU : Ryzen 3 3100 GPU : RX 580 8GB HDD : Toshiba 2TB SSD : WD 500GB RAM : HP 8x2 2666mhz Anakart : ASUS Prime A320M-K Evet, BIOS kurup Windows'u tekrar kurdum.
  10. T

WHEA_UNCORRECTABLE olarak geçiyor.
  11. T

Dosya oluşturulmuyor nedense, 0% kalıyor. Hatta 1.5 saat kadar beklemişliğim var.
  12. T

sürekli mavi ekran hatası alıyorum, CPU ağırlıklı oyunlarda sıkıntı olmuyor fakat Dbd ve Raft'ta bilgisayar WHEA_UNCORRECTABLE kodlu mavi ekran hatasını veriyor. Biraz önce de furmark ile ekran kartına stress test yaparken 10. dakikadan sonra mavi ekran hatası aldım, sorun ekran kartından gibi...
Geri