Arama sonuçları: *

• Users: EypEnsr
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Oyunlar da çizgiler çıkıyor sorun nedir

Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi böle çizgiler oluşuyor bunun sebebi nedir nasıl geçer dikey açık olduğu halde pc özellikleri bunlar ;
  2. E

Çözüldü✓ 1000 Mbps internete geçtim Steam indirme 0 düşüyor

evet arkadaşlar sorun çözüldü ssd alakalıymış 0'a hiç düşmüyor
  3. E

https://www.amazon.com.tr/dp/B08GS7748F?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details alimmi hocam ?
  4. E

evet hocam hepsini denedim bütün pcyi güncelledim yine 0'a düştü ssd sipariş vereyim ?
  5. E

şunun ne olduğunu bilmiyorum ama ethernetle alakalı değildir diye umuyorum 1720637772
  6. E

eyvallah hocam eline sağlık uğraştığın için sağol
  7. E

sıkıntısız 200 sabit iniyor hocam
  8. E

yine aynı hocam 500den sonra pert
  9. E

pardon türkçe yazıyormuş deniyorum 1720636620 yine aynı şeyi yapıyor hocam aradaki boşluklar 0'a düşüyor tam hızına kavuşamadan pert
  10. E

speed duplex ayarı yok hocam orada bende
  11. E

aynen hocam 12 ay 90tl indirim hediye veriyorlar hattın varsa telefonda
  12. E

bence de hocam https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v19-3/ hocam bilgisayar bu akşam eve geçince atayım fotoğrafı
  13. E

riot valorant güncellerken baktım 80 90a çıkıp 0'a düşüp tekrar çıkıyordu ama steamden daha hızlıydı yani 0'a düşüp tekrar çıkması 1720610686 en iyisi beyler bi tane ssd alıp denemek ssd önerisi olan yazsın alayım deneyim olursa yazarım buraya
  14. E

türkiye arasında değiştirdim istanbul ankara yaptım ama hep aynı şeyi yapmıştı anlık düşüyor 0'a sonra devam ediyor ama akşam yine deneyeyim ssd sıkıntı yoksa ssd almama gerek yok ozaman
  15. E

1000e 100 709tl vodafone ev interneti işyerinde olduğum için dün çekmiştim bu foto var
  16. E

hız testi yaparken kesilme felan olmuyor vodafone den aldım 12 ay 709 tl vodafone telefonunda da varsa 90tlde ordan indirim yapıyorlar altyapın yoksa vermezler diye biliyorum 2-3 saat ara ara denedim hep aynı şeyi yapıyor 0a düşüyor anlık sonra yine indirmeye devam ediyor ssd hızıyla alakalı...
  17. E

yeni giganete geçtim biraz araştırdım bu ssd arkadaşlar benim monster laptop steamde indirme yaparken anlık 0'a düşüyor sonra birdaha indiriyor yine 0'a düşüyor yine indiriyor ssd internet hızına yetişemiyor mu?
  18. E

Beinsports tod kampanyası

Bugün mesaj geldi süper lig maçlarının tamamı diziler filmlerin f1 hepsi 179tl çok ucuz geldi almalı mıyım?
Geri