Arama sonuçları: *

• Users: Redell03
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

PUBG Sebepsiz Uzaklaştırılma

Sebebini soruyorum zaten böyle otomatik mesaj geliyor başka bir şey yapmıyorlar
  2. R

Hiçbir şey yoktu mouse olarak VXE R1 Pro kullanıyorum onun driverı yüklü VGN HUB diye. PUBG oynamaya başlamadan önce yüklüydü 2 aydır falan oynuyorum oyunu daha yeni uzaklaştırma aldım ondan olacağını sanmıyorum. Kardeşim bilgisayarıma oynamak için Valorant yüklemişti Vanguard'dan dolayı ban...
  3. R

PUBG oyununda sebepsiz yere kalıcı ban yedim. Oyunda en son 30 Eylül'de giriş yapmama rağmen 4 Ekim günü steam hesabıma girdiğimde uzaklaştırma ile karşılaştım. Destek ile iletişime geçtim durumu dile getirdim ban yemem için illa hile kullanmama gerek olmadığını söylediler. Bir kaç program türü...
  4. R

Yardım 180 Hz gözüküyor fakat siyah ekranda kalıyor.

165Hz gösteriyor fakat 180hz geçmiyor çok garip. Sorun nerede anlamıyorum HDMI 2.0 olmasa 165te gösteremez ama gösteriyor. 180hz geçince sinyal yok diyor hala çözemedim display port kablom var fakat dönüştürücü kullanınca ne kadar etkili olur bilmiyorum dönüştürücü kaliteyi düşürebilir bu...
  5. R

Yardım 180 Hz gözüküyor fakat siyah ekranda kalıyor.

Elimde Lenovo ideapad gaming 3 15ach6 laptop var ekranı küçük diye ASUS TUF GAMING VG249Q3A marka bir monitör aldım. Laptopta dp girişi yok hdmi 2.0 girişi var. Bu nedenle bende 2.1 hdmi kablo aldım. Monitör elime bugün ulaştı pc ye bağladım bir sorun yoktu fakat 180 hz gözükmesine rağmen 180 hz...
  6. R

BIOS ekrani yan monitorde.

Elimde Lenovo Ideapad gaming 3 rtx 3060 90w ryzen 5 5600h laptop var. Eylulde bios update gelmis ve update ettim fakat sonrasinda biosa girememeye basladim. Internetten baktim baya cozume fakat pek bir şey bulamadim. Bir yerde ekran karti driverindan olabilecegi yaziyordu benim pc dede amd...
  7. R

Çözüldü✓ İşlemci 99 derece görüyor ve pc tam kapasite çalışmıyor.

Güncelleme* Elime ulaştı termal pad ve gpu ile cpu üzerine uyguladım. İşlemci sıcaklığım 80-85 arası takılıyor ve forza 5 te yükleme ekranında 99 dereceyi görüyorken şimdi 90 derece gördü max. GPU sıcaklığım ise %100 kullanımda 70 73 derece arası takılıyor ve 90w gücünde (tam gücünde) çalışıyor...
  8. R

anladım teşekkürler o zaman biraz daha bekleyeyim. Elime ulaşsın termal padi uyguladıktan sonraki değişimde çiplerin padlarinide değiştiririm. Tavsiye ettiğine baktım 300 400 tl arası. Çok masraf etmek istemiyorum şimdilik ilerde çok sıkıntı çıkarırsa sıcaklıklar normal olmasına rağmen droplar...
  9. R

araştırdım çok tavsiye ediyorlardı yabancı kanallarda dahil. Sıcaklık değerleride baya iyi sıvı metale yakın sonuçlar veriyordu videolarda 30x50 lik sipariş verdim 460tl ye mâl oldu. Eski kalan macunuda artık kardeşimin pc ye uygularım ilerde. 1728738807 bu padi çiplerin üzerinede koyabiliyor...
  10. R

İnternetten baktım ama satışını bulamadım aliexpress gibi sitelerde var sadece yurtdışında mı satılıyor? Hangi boyutu önerirsin? cpu ve gpunun yanındaki çiplerinde padini değiştirebilir miyim bununla? 31x50 olan boyutu 290 tlmiş, 40x80 olanda 490tl ve 0.2mm ikisindede. Gümrük vergisi falanda...
  11. R

pullsarın termal macunun performansı kötü deniyor pek ikna olmadım pullsar konusunda ama pedleri tavsiye ediliyor.
  12. R

Pump out olabilir. Ben içini ilk açtığımda zaten taşmıştı. Taşmasının bir zararı var mı? Birde taşan yerleri sildim fakat gpu ve cpu etrafındaki küçük nesnelerin aralarınada girmişti peçeteyle siliyim derken yamultmak ya da zarar vermek istemedim etrafını silip bırakmıştım.
  13. R

benim işlemcide 99 dereceyi görünce zaten kendisini limitliyor 99 dan yukarı 1 derece bile artmıyor. Laptop altında bir soğutucu var zaten ama iyi mi bilmiyorum laptopu ilk aldığım zamanlar araştırmadan altına büyük tek fanlı bir soğutucu aldım muhtemelen kaliteli değildir. 1728652117 GPU...
  14. R

MX4 ve MX6 içinde pump out yapıyor diye şikayetler vardı aslında emin misiniz yapmadığına çünkü araştırırken görmüştüm. Birde 90 derece aslında gaming laptoplar için normal dereceler deniyordu.
  15. R

kryonaut tavsiye ediliyordu ondan dolayı almıştım. mx4 ile arasında kaldım fakat daha performanslı diye almıştım.
  16. R

Elimde Lenovo ideapad gaming 3 15ACH6 laptop var. RTX 3060 90W ve R5 5600H var içerisinde. 1 sene önce temmuzda almıştım ve eylül sonuna kadar hiç temizlik bile yapmamıştım. İşlemci derecesi 99 dereceyi görüyordu ve bir süre öyle kullandım fakat sonra içim rahat etmedi ve içini temizleme kararı...
  17. R

10-20k arası telefon önerisi

Yanlış yazmışım. S22 ile farkı yok. Ayrıca s22 de şarj şikayetleri var diye hatırlıyorum şarjı çok çabuk bitiyordu sanırsam.
  18. R

10-20k arası telefon önerisi

S S23 FE ile s23 arasında kalmıştım ben s23 daha iyi ama estetiklik açısından kötü. Ağır bir telefon ve ekran çerçevesi kalın ve şarjı hızlı bitiyor. Telefon küçük s22 le bir farkı yok diye biliyorum. Eğer ağırlık vs. o kadar önemli değil ise s23 fe alabilrsin.
  19. R

Yardım İşlemci driverı kurunca ekran parlaklığı ayarlanmıyor

Sorunum başlıktaki gibi. Lenovo ideapad gaming 3 bir laptopa sahibim. Rtx 3060 ve ryzen 5 5600h var. Apu işlemci olduğundan dolayı driver kurmak için amdnin driver sitesine girdim ve bana uygun olan en güncel driverı indirdim. Kurduktan sonra bilgisayarımda hiç bir şekilde ekran parlaklığını...
Geri