Arama sonuçları: *

• Users: pharaben
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

Superbox 500gb lik paketi almak istiyorum alınır mı ?

hız testı yaptım fast.com uzerınden kablosuz olarak şuan kullandığım modem uzerınden yaptıgım hız testı sonucu 10mb , turkcell telefon uzerınden yaptıgım hız testı 18mb
  2. P

evde bir tane turkcell kullanan var o cıhazdan yaptıgım hız testı ıle aynı sonucu mu alıcağım
  3. P

internet kablosu oldugunda daha stabil calısıyor ping olmuyor ama indirme hızlarım cok dusuk ama benım bilgisayar sıstemlerım 3. katta modem ise 1. katta 2 çubuk çekiyor wifi , 30 metre kablo aldım ama çekmek cok zor olucagı ıcın usenıyorum cozum olmaz dıye dusunuyorum bırde 1719699162 hocam...
  4. P

mobil hattım turkcell degil hocam , superbox cozummudur onerıyormusunuz şimdi anlayamadım ben 1719699046
  5. P

1719698891 hocam sadece bir laptop baglı olacak. evımde kı modem kalacak sabit, laptop dakı yazılım işlerim ve oynadığım bır kaç oyun var
  6. P

internet ısıgı yanıp sonerek calısıyor 1719698568 nerden oluyor hocam o
  7. P

Üzgünüz :(Adresinizde Altyapı Bulunmamaktadır. Ön başvurunuzu yaparak işlemlerinizi hızlandırabilirsiniz. 1719698020 yok dıo hocam
  8. P

Bulunduğum konumda şuan turktelekom interneti kullanıyorum 24mb olmasına ragmen biraz bilgisayarın bulunduğu konum olsun 10mb gibi bir hız alıyorum wifi de bulunduğum yerde iyi bir alt yapı olmadığı için superbox alıp bilgisayar işlerimi onunla halledeyım dıyorum sızce nasıl kullanan varmı işimi...
Geri