Arama sonuçları: *

1. E

Argb led ışık önerisi

arkadaş tv ve monitör arkasına argb led önerisinde bulunurmusunuz ? yeni evleniyorum f/p olması önemli
  2. E

MAX 30BİN TL TELEVİZYON ÖNERİSİ

hocam hz olarak çok önemli degil ps5 kullanmıyorum pcdeyim oyun olarak degilde kanal geçişleri film izlerken akıcı olsun benim için daha iyi
  3. E

MAX 30BİN TL TELEVİZYON ÖNERİSİ

https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-55p755-55inc-139-cm-4k-uhd-google-smart-tv-uydu-alicili.html şu televizyonu buldum araştırdım biraz fakat burayada sormak istedim bu fiyata nasıldır sizce alınır mı ?? önerilere açıgım
  4. E

50cc - 80cc - 125cc motor

Enjeksiyonlu ile karbüratörlü arasında ne farklar var reis acaba bana ne gibi avantaj dezavantajları neler bildigin kadarıyla
  5. E

eyvallah reis şuan evlilik sürecindeyim aslında o yüzden pek yüksek paralar verecek durumda degilim sırf o yüzden 70 80i geçmem zaten ama sırf yokuşta üzmesin diye 80cc diyorum yoksa ön kaldırcak makas atcak biri degilim zaten . Düşünceleriniz için eyvallah
  6. E

Saathanede motorcular var onlardan bahsediyorsunuz dimi hocam 1750852575 B ehliyetim var günlük arabada sürüyorum zaten ama ehliyetler çok para o yüzden pek veresimede gelmiyo
  7. E

Samsunda yaşıyorum yokuşlu yollarda oldugundan 50cc yetmeyecegini düşünüyorum aslında ama vergi olmaması ve sigorta zorunlu olmaması çok büyük artı biraz araştırınca 50cclerin 80cc olabildigini ve polislerinde pek birsey demedigini duyup ögrendim Aklımdaki model mondial wing 50 önerir misiniz? ...
  8. E

Turknet rezilliğine bakin

Hocam ben başvurdum ve askere gittim 3 aylık askerdim babam dedi zaten mahalleye fiber çekiyolar diye 1 ay sonrada beni aradılar fiber geldi ister misiniz diye . Evet istiyorum dedim ama internet benim üzerimeydi askerde oldugumdan öncelikli olarak işaretleyip ertelediler. Askerden geldim 5 gün...
  9. E

Yoo aynen hocam zaten bende onu söylemek istedim arkadaşa destekliyor diye illa o hızı alamayabiliyorsun kablolar çok önemli bu konuda bende yeniden 0 fiber kablo sistemi döşenince almaya başladım 100 120mb veriyor normalde 100mb anlaşma ama kablolar iyi diye 120 150ye çıktıgı bile oluyor
  10. E

Hangi ildesin hocam ben samsundayım megabite başvurdum yakın zamanda megabit gelir adresinize diyola4
  11. E

Hocam bu durumun benzerini bende yaşadım. 75 hız alacagım söylendi bana altyapıya bakarak 75 baglandı bana ttnetten geçmiştim türknete fakat internet devamlı kopuyordu bende turkneti arayıp saha elemanına baglandım ve binanın kabloların eski oldugunu 50mb anca alabilecegini 75 istersen böyle...
  12. E

2.el sistemim kaç para eder

Ranker Marka kasa 600w bronz+ güç kaynagı
  13. E

2.el sistemim kaç para eder

Ekran Kartı :Gigabyte RX580 8 GB Anakart : Gigabyte B450 M H İşlemci : Ryzen 5 5600 Ram : 16x2 3600mhz Asus Tuf Gaming 24" 180Hz 1Ms Monitör Lg 23" 75Hz 1Ms Monitör Msi GM51 Kablosuz Mouse Madline Mad68 He Klavye Havit 2002p Kulaklık Hepsinin kutusu duruyor monitör , işlemci , mouse ve klavye...
  14. E

Öneri 2 klavye arasında kaldım öneriniz var mıdır?

1. https://wraithesports.com/products/madlions-mad-series-mekanik-klavye-manyetik-switch?variant=49162541269185 Madlions MAD68 Limited [Gateron Everfree Switch] - Sarı/Siyah = 2938TL 2...
  15. E

İlk Arabamı Alacağım Hangisini Almalıyım ? (Polo Comfortline & Egea Lounge)

Hocam iş arabası olarak 2024 1.3dizel egea var bende ev arabası olarak 2024 1.4 benzin egea cross var sana şunu söyliyim eger 1.6 alabiliyorsan net egea cross al arada o kadar fark varki sana anlatamam diyeceklerim bu kadar 1743600041 Hani motor olarak demiyorum bak kullanış konfor olarak çok...
  16. E

Yardım Amazon mouse iade!!!

Satıcı amazondu hocam hyperx pulsefire haste 2 almıştım click takılı kaldı. Şimdi de msi gm51 almayı düşünüyorum ama bu aklıma takıldı.
  17. E

Yardım Amazon mouse iade!!!

Arkadaşlar amazondan mouse aldım iadesini başlattım fakat kesin iadesi olup para hesabıma yatar mı ? Başka mouse alacagım indirimde buldum ama ya iade ettigimin yenisini yollarlarsa elimde kalırsa diye endişem var para iade talebinde bulundum bozuk diye kesin iade ederler mi?
  18. E

Yardım AMD EKRAN KARTI ÇÖKME SORUNU!

Dediginiz gibi işlemciden de olabilir tam olarak bilemiyorum sizin yerinizde olsam sistemi parçalarını tek tek satar ne ediyorsa ustüne koyar sistem toplarım
  19. E

Yardım AMD EKRAN KARTI ÇÖKME SORUNU!

Bende de rx580 8gb vardı ilk aldıgımda bile nerdeyse bu anlattıgınız sorunu yaşamıştım aslında hatta sırf bunun için iade etmek bile istedim fakat para iadesi olursa zararda olacagımdan pek yanaşmadım.Birkaç forumda macunları yenilensin gibi şeyler okudum naparsam yapim düzelmedi. Geçen ay bi...
  20. E

MSİ CLUTCH GM51 MOUSE

Hocam incehesap gamingte 2599tlye düşmüş baya uyguna düşmüş o yüzden dedim
Geri