Arama sonuçları: *

• Users: sscom
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Mavi Ekran Yeni Pc'de Dram Işığı yanıyor ve ekran gelmiyor.

Tamam anladım sonrasında ne yapıcağım ?
  2. S

Denemedim hocam nasıl yapıcağımı açıklayabilir misiniz?
  3. S

Öncelikle PC toplayalı 4 5 gün oluyor tüm parçalar sıfır ve ramlerin yerine oturduğuundan falan eminim. İlk topladığım zaman usb flashla ilk önce anakart BİOS güncellemesi yaptım ve sonra EXPO 2 seçip , secure boot açıp , yazdırdığım 24H2 İso dosyasını boot ettim ve F8'e bastığım an ekran gitti...
  4. S

88.000 e bu 4080superli sistem iyi mi

Daha yeni aldım 4080S li bir sistem kendim teker teker farklı sitelerden topladım bence kesinlikle bir siteye bağlı kalma taksit imkanlarına bak diğer sitelerden fiyatlarına göre topla derim sistem parçaları olarak önerim şunlar: -Galax 4080S(Kendim kullanıyorum zaten ama bütçede sıkıntın varsa...
  5. S

50x KTT Kang V3 White 115 TL

Diamond Avalon linear switchler bu sese yakın ama yurtdışından geleceği için pahalılar onun dışında akkonun switchler düşük orta bütçe için gayet ideal(akko piano switchler gerçekten iyi) bir de gateron milky yellow pro kullananlar da memnundu Aliexpressten bazen güzel fiyatlara bulunabiliyor.
  6. S

Vatan'da 30 Haziran-1 Temmuz arası fiyat farkı normal mi?

Doğrudur ben de görmüştüm bir iki mesaj ama burda ki sıkıntı bazı parçaları piyasa fiyatının üstüne zam yapmaları bence.
  7. S

Bazı laptoplarada şuan bakıyordum 20k zam yapmışlar bu nasıl bir fırsatçılık anlamış değilim
  8. S

30 Haziran yani dün Vatandan birkaç parçalık bir sepet oluşturdum yarın alıcaktım ki 1 Temmuz olduğu an sitedeki fiyatlarda anormal bir artış oldu bu normal midir? PSU 5750'den Anakart 14500'den Monitör 14200'den zamlandılar
Geri