Arama sonuçları: *

• Users: moruqq
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Ekranda ölü piksel mi sıkışmış pikselmi var karar veremedim

o kanun 2026 da aktif olacak 1737327153 yarın hepsiburada ile görüşeyim en iyisi.
  2. M

edebilirim. 14 gün cayma hakkım var
  3. M

evet yeni aldım ama bu iade işleriyle uğraşmak hiç istemiyorum açıkcası
  4. M

Ecoflow River 2 Pro Taşınabilir Güç Kaynağı 768wh

1000w lık psu yu elektirik kesintilerinde açık tutabilir mi.
  5. M

Ethernet kablom takılı ama kasada ethernet ışıkları yanmıyor

merhaba arkadaşlar yeni pc topladım her şey yeni ilk topladığımda ethernet çalılşıyordu sonra bi format atmam falan gerekti temiz bi kurulumdan sonra ethernetin çalışmadığını fark ettim şaun anakartın wifi adaptörü ile bağlanıyorum internete driverlerın hepsi yüklü ağ bağdaştıcılardında...
  6. M

Sıvı soğutma pompasının montajı

Sıvı soğutucunu pompasının işlemcinin üzerine tam oturup oturmadığını nasıl anlarız arkadaşlar vidaları ne kadar sıkmam gerekiyor. Yaptığım montaja baktığımda soğuytucuda bulunan vida ile monte yaptığım aparat arasında biraz boşluk kalıyor ama daha fazka sıkarsamda işlemciye zarar verirmiyim o...
  7. M

Anakart bios sıcaklık değeri - 300 gösteriyor

Asus x870-a anakart daha yeni aldım amazondan iade ilede uğraşmak istemiyorum yarın asus teknik servisi arıcam. Onlardanda, bir bilgi alıp duruma göre hareket edicem artık
  8. M

Çözümü nedir
  9. M

Başlıktada belirttiğim gibi biosa girince Motherboard temp - 300 olarak gözüküyor sabit hiç değişmiyor bunun sebebi ne olabilir?
  10. M

Çift Monitör ekran kapanıp açılma sorunu

windows 11 de ki görüntü ayarlarından hdr modunu kapayınca sorun düzelde hdr yi monitör ayarlarından açıyorum direk aynı sorunu yaratmıyor yazılımsal sanırım
  11. M

Çift Monitör ekran kapanıp açılma sorunu

2 monitör kullanıyorum ikiside aynı marka aynı model ürünlerin içinden çıkan display kablolarını kullanıyorum. bazı progları tam ekran yaparken 2 saniyeliğine ikiside kapanıp açılıyor. arada sırdada teki gidip geliyor sorun nedir acaba bilen var mı 1732134706 sorun HDR moduymuş ikisinide...
  12. M

Lian li sıvı soğutucu yardım lazım

Yeni bir setup kurdum arkadaşlar ama lian li yazılımında cpu sıcaklığı yazmıyor gpu yazıyor rpmler değişiyor rgbler de değişiyor ama cpu gçzükmediği için otomatik soğutma yapmıyor manuel olarak rpm değeri girmek zorunda kalıyorum kablolar doğru gözüküyor sorun ne anlamadım yardımcı olabilcek varmı
  13. M

Selam arkadaşlar. Hayalim olan üst seviye sistemi topladım yorumlarınızı alırım

https://pcpartpicker.com/list/rgHJxg Bilgisayarın parçalarını bu sitede topladım burdan bakabilirsiniz. linkteki tüm ürünleri aldım sadece ekran kartı kaldı onuda ayırttım cuma günü alıcam. Bunlar dışında 2 tane Monster Aryond A32 monitörden 2 adet, Kulaklık Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround...
  14. M

Pc Topluyorum. Fikirlere açığım

PARAYA KIYDIM UZUN VADELİ BİR PC İSTİYORUM VE GÜZEL DURSUN İSTİYORUM TAVSİYELERİNİZİ ALIRIM. TAVSİYE VERİRKEN NEDENLERİNİ DE BELİRTİN LÜTFEN...
  15. M

Yakın zamanda pc toplucam alacağım parçaları aşağı yazdım tavsiye alırım.

ilk başta onu alacaktım 40 k fiyatı vardı sonra birden 43 oldu sapphire ile arasında şuan 6k fark var aralarında o kadar uçurum olduğunu düşünmüyorum
  16. M

Yakın zamanda pc toplucam alacağım parçaları aşağı yazdım tavsiye alırım.

Asus Rog Strıx B650E-E Gamıng Wıfı Sapphıre RX7900XTX Pulse Gamıng Oc Amd 24Gb GDDR6 Ekran Kartı Asus GT502 PLUS TUF Gaming Tempered Glass Siyah USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa AMD Ryzen 9 7900X3D 4,4 GHz 128 MB Cache AM5 İşlemci Corsair VENGEANCE RGB DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 AMD EXPO...
Geri