Arama sonuçları: *

• Users: TheProff
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Acer Nitro 5 fps düşüşü

geçengünlerde laptopumun 2. ssd girişne bir tane m2 ssd taktım ilk başta bir fps düşüşü yaşadım nitrosense üzerinden güç tasarrufu moduna alınca düzeldi sonra ssdler için termal ped güncellemesi yaptım genede düzelmedi sizce neden oluyor olabilir ssd kaynaklı değil oyunu daha önce sorun...
  2. T

Ajazz ak871 delay var nasıl çözülür

ajazz marka ak871 modelli klavyem oyun esnasında fazladan tuşlara gecikmelere tuşları bırakmamaya başladı aynı sorun normal kullanımdada oluyor ama pek fazla rahatsız etmediği için takılmamıştım . bu oyunlarda canımı sıktı ve herhangi biryerde çözüm bulamadım bu klavyeyi bilenler sorunu...
  3. T

Ryzen 5 7600x + radeon 7900 gre için toplama önerisi

şuanlık ram ve ssd için net bir marka ve model tercihinde bulunmasamda her ikisinede 4k bütçe ayırdım psu olarak High Power 750W 80+ Gold Performance ı düşündüm güncel fiyat 3000tl kasa olarak MAG PANO M100R PZ güncel fiyat 3800 sıvı soğutmaya 3000 tl lik bir bütçe işlemciyi tray olarak...
  4. T

Razer Cobra Pro , razer syanpse sorun

hocam sorunun çözümü galiba şu razey syanpse ı silip 2.0 ve 3.0 ı aynı anda açmayı deneyince çözüldü ama ilk seferinde değil 2. veya 3. olması lazım razer türkiyede bu konu hakkında detaylı bir cevapda göremedim kısacası yazılım çalışıyorsa dokunmamak lazım
  5. T

Razer Cobra Pro , razer syanpse sorun

Merhaba razer cobra pro mousem vardı ama ben bilgisayarımda razer syanapse 3'ü silip yüklediğimde birdaha bağlanmadı syanapse 2yide denedim orasıda bulmadı nedendir yada çözümü var mı
Geri