Arama sonuçları: *

1. SavageWarrior

20 25k Arasına Oyun Oynatcak Güzel Laptop Var mı

Hocam hiç uğraşma, ikinci elden 100watt üstü 3060 lı, 4050 li, 4060 lı, 3070ti li laptop bak. İşlemci 11. nesil intel olabilir veya daha üstü. Amd tarafında 5800h, 6800h civarı olabilir
  2. SavageWarrior

Ekran Kartımı Satmalımıyım (5090 Astral)

Aslına bakarsan çok düşük değil. Kartı elden sat, param güvende yapma.
  3. SavageWarrior

Sarı sitede ilan aç, Burada forumda da aç bence.
  4. SavageWarrior

Şu anda en ucuz 199bin küsür, sıfır ve taksitle. Parasını Peşin alacaksan 170bin civarı oldukça uygun sayılır, kaçırma ver derim.
  5. SavageWarrior

Eldeki Canavar: G.Skill Trident Z Royal 5066mhz Ddr4 İncelemesi / Paylaşımı

Xmp açık, ramlerin etiket hızının bir altına kadar çıkabilirsiniz anakartınız da iyiyse. Zamanlamalarla ve voltajla oynamadan, xmp yi açıp 4400MHz den başlayıp deneyerek yükseltin.
  6. SavageWarrior

Eldeki Canavar: G.Skill Trident Z Royal 5066mhz Ddr4 İncelemesi / Paylaşımı

X570 anakartlarla ve Ryzen 5000 li işlemcilerle , özellikle Versiyon 2 işlemcilerle çıkılabilecek en yüksek frekans 3933MHz olup, Whea Logger hatası istemezseniz 3800MHz ye kadar düşüyor bu sınır. FCLK=Ram hızı, UCLK=MCLK ayarlarıyla 3800 MHz de 59000 Mb/sn Bellek Okuma ve 60Ns Ram geçikme...
  7. SavageWarrior

Call Of Duty Mw 3 2024 Açılmıyor

Hocam avast kurarsan sana temizlik programı satmaya çalışır. O tür programlarla da temizlik yapablirsin. Ccleaner 5.51 full indir ya da katılımsız indir yazıp güvendiğin bir siteden indir. Kur. Kurarken antivirusu devre dışı bırakabilirsin. Sonra C:\Program Files ya da orda yoksa C:\Program...
  8. SavageWarrior

Call Of Duty Mw 3 2024 Açılmıyor

Oyunu kaldır. Yeniden yükle. Ccleaner ile kaldırdıktan sonra registry temizliği yap. Kullandıktan sonra ccleaner ı da kaldır.
  9. SavageWarrior

Ekran Kartı ve İşlemci Besleyici Pin Kabloları Farklı mı

Hayır, takılmaz ve kesinlikle denenmemelidir. İşlemci (CPU/EPS) ve ekran kartı (PCI-e) kablolarının voltaj kutupları (artı ve eksi kutupların dizilimi) tamamen birbirinin tersidir. Ayrıca soketlerin plastik çentik yapıları da farklıdır. Zorlayarak takmaya çalışmak kısa devreye yol açar; ekran...
  10. SavageWarrior

Çözüldü✓ 5060 Ti 16gb 7500x3d Almaya Değer mi

Scythe Mugen 6 işlemci soğutucu al. 7800x3d ye fazlasıyla yeter. Yapay zekaya danış istersen. Ram slotlarını kapatmıyor. 9800x3d ye de fazlasıyla yetiyor. thermalright phantom spirit 120 evo sınıfının fiyat/ en iyi performans lideri. 9950x e de yetiyor.
  11. SavageWarrior

5070 Oem Sistem Yorum

Mantıklı olabilir. Piyasa en düşük fiyatlarını bul topla ve sonuca da bak.
  12. SavageWarrior

Çözüldü✓ 5060 Ti 16gb 7500x3d Almaya Değer mi

Hocam mantıklı olur. Ancak ben olsam 5070 punduna getirip almaya çalışırım. Kampanya olur. Temiz ikinci el garantili olabilir. Her halikarda ilerde çayını yudumlarken dudaklarını şapırdatıp gülümsersin iyi ki yaptım diye. ;)
  13. SavageWarrior

Beyler İnternet Cafe İçin Sistem Önerisi Yaparmısınız

Hocam ben kıyaslamadım. Internet kafeye Amd ekran kartı gitmez dedim, 9060xt gitmez dedim. Driver desen, uyumluluk desen, oyun çeşidi uyumluluk desen,.. 5070 GİDER DEDİM. Uzatmanın alemi yok. Başka fikrin varsa söyle lütfen.
  14. SavageWarrior

Oyun oynanmazsa bileşenler farklı seçilebilirdi. Oyun kafe ayrı bir şey.
  15. SavageWarrior

Çözüldü✓ Ram Uyuşmazlığı Yapar mı ?

Elindeki Ramin marka model ve cl değeri nedir? ripjaws mı, trident z mi? 1779552384 1779552540 Sonuç sıkıntılı . al diyemem. riske girmek istersen al. xmp aç, hızı manuel olarak 3200 seç sonra. yüzde 65 çalışır. Elindeki de gskill aynı model ise.
  16. SavageWarrior

Hayırlısı hocam. 1 saat fark olmuş arada.
  17. SavageWarrior

nvidia al. Amd alma. Internet cafe için risk alma. 12gb dan az olmayan nvidia ekran kartı seç. Monitor 1080p 240hz civarı. olabilir. Sistem uzun süre götürür böylece. 2K monitor alırsan 1 sene sonra kasmaya baslar. 5070 veya 5070ti lı sistem bak derim. 1779551346 9060xt 2k için düşünülürse...
  18. SavageWarrior

Oyun da oynanacak mı?
  19. SavageWarrior

Tlou2 %100 Cpu Kullanımı?

Intel Core i3-13100F, The Last of Us Part II da dahil yoğun işlemci gücü ve çoklu çekirdek isteyen modern oyunlarda, özellikle kalabalık alanlarda ve yüksek kare hızlarında %90-100 seviyelerinde kullanım oranlarına rahatlıkla ulaşabilir.
Geri