Arama sonuçları: *

• Users: KalWardin
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

❌İndirim Bitti! Getir Market Süt Burger Bedava

sepette kampanyalı alayım derken bitti açgözlülük kötü bir şey :')
  2. K

❌İndirim Bitti! Next YE-43020GG4 43 TELEVİZYON 1.439 TL

o olabilirmiş işte, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :d
  3. K

❌İndirim Bitti! Next YE-43020GG4 43 TELEVİZYON 1.439 TL

pttavm o kadar güven vermiyor ki normal fiyatlı bi ürün bile elimize ulaşmayabilir gibi, iade de ne zamana yapılır belli değil, kalsın benim paramla da faiz kazanmasınlar
  4. K

🔥İndirim Laptop Standı | 200₺

15.6 inç gaming laptopu taşır mı acaba benim makine ağır biraz
  5. K

❌İndirim Bitti! Kioxia 2 Tb Ssd 7699TL

merhabalar bu işlere biraz yabancıyım Abra A5 v17.2.3 laptopumda 2 M2 slot mevcut biri pcle gen4 diğeri gen3'müş bunu alırsam şimdiki SSD ile yerini değiştirebilir miyim sorunsuz şekilde
  6. K

❌İndirim Bitti! 53K Lenovo loq İ7 13650 rtx 5070 24 gb / 1tb

14 günü görmemiştim teşekkür ederim böyle şeylerde pek tecrübem yok malum öğrencilik nereden birkaç kuruş bulsak kâr diyoruz iyi ki atlamamışım o zaman
  7. K

sağolun hocalarım, peki iade sistemi hakkında bilgisi olan var mı? ekstrenin son ödeme tarihine kadar satilmazsa iade etsem falan diyordum da
  8. K

satılır mı öğrenciyim kredi kartıyla alma riskine girilir mi sizce
  9. K

❌İndirim Bitti! Claw's Throne Tactical Hero Gamepad | 1999₺ (3 taksit)

tavsiye edilen gamepadlerin malzeme kalitesi nasıl? bazıları yok artık diyecek belki ama ps5 kolu deneyimlemiş olanlar anlayacaktır, farklı bir hissiyatı var düz kaliesiz plastikler gibi değil, daha uygun fiyatlı alternatifleri varsa öğrenmek isterim. bu gamepadleri denemiş olup...
  10. K

❌İndirim Bitti! Behrınger True Buds Tws Bluetooth Kulaklık Siyah 699 TL (Son 3 Adet!!)

nasıl bi şeydir alınır mı 700TLlik performans mı beklemeliyiz 2000 mi
  11. K

🔥İndirim Etap Fön Makinesi Renk Seçenekli 139 TL

amazona güvenerek denedik bakalım
  12. K

🔥İndirim Silikon Tabancası + 10 silikon 149TL

arkadan bi tane daha eklerseniz onu ittiriyor böylelikle içeride kalan küçük silikonu kullanabiliyorsunuz en azından bendeki daha büyük modelde böyle
  13. K

❌İndirim Bitti! Adidas Runblaze Erkek Koşu Ayakkabısı 1.199

bugün hiç bi kodu yakalayamiyorum inanılmaz
  14. K

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Mesele bunun uygulanma biçimi hocam, baştan ne kadar satacaklarsa koysalardı defalarca sepete ekleyip ödeme adımında yetisemeyenler sorunsuz şekilde alır, alamayanlar da tüh kaçırdık derlerdi. Akşama kadar F5 atmaya da, yazılıma atılıp bot yazmaya da gerek kalmazdı.
  15. K

Teknosa benim için bitmiştir. Şurada iki gündür özellikle öğrenciler olarak kendimizi yırtıyoruz bu yapılan büyük bir ahlaksızlık. Artık bedava fiyatına ürün satılmadığı sürece mağazanın önünden bile geçmem.
  16. K

ikisinin linki var şu an onlara bakabiliyorum sadece diğerleri teknosada gozukmediginden, hayırlı olsun siz nereden aldınız hocam
  17. K

almayacak olup da stok yenilemesine denk gelen olursa dm atabilir mi hayrına
  18. K

🔥İndirim Migros Hemen bir çok üründe 4 al 2 öde

4 al 2 öde kampanyası size en yüksek fiyatı ödetmeye programlı. 25TL ve 100TL fiyatlı ürünlerden yarı yarıya tasarruf umuduyla 4er adet alırsanız 25likler bedavaya geliyor pahalı olanları ödüyorsunuz saçma olmuş bu şekilde pek bir olayı yok
  19. K

Xiaomi pad 7 12800tl

bi ara klavye hediyesi varmış sanırım yine gönderseler hemen alınır da artık yok gibi
Geri