Arama sonuçları: *

• Users: sartan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Arctic Liquid Freezer II - 240 Vida Seti Nereden Bulunur?

Hocam merhaba, banada bu UNC6-32 vidalardan lazım fakat bulamadım. Hırdavatçılarda 30 mm veya 35mm leri var. Siz bulabildiniz mi?
  2. S

Arctic mx-6 vs EK-TIM Ectotherm (W/mK): 8.5

Hocam tşkler cevap için, fakat elimde bu iki macun var. ikisinden hangisi daha kaliteli veya faydalı olacaksa onu kullanacağım. Bu şekilde yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  3. S

Arctic mx-6 vs EK-TIM Ectotherm (W/mK): 8.5

Merhabalar, hangi macun daha iyidir acaba? 7800x3d - arctic sıvı sogutucu için kullanılacak.
  4. S

Yardım 7800x3d için beyaz 360-420 sıvı soğutucu önerisi

beklerim hocam zaten şu an sıvı soğutucu kaldı diğer parçalar hafta içi gelecek acelem yok. Unutmazsan sevinirim. Çok gaza gelirsem Lian Li Galahad II LCD filan bile alasım var.
  5. S

7800x3D Liquid Freezer 280mm sıvı soğutucu ile 74-77 sıcaklığa ulaşıyor

Videolar vardı bununla ilgili biostan otomatik voltaj ayarını autodan disable a çekincea kısmen düzeliyordu diye biliyorum. MSI da farklı ASUS ta farklı isimlerde sanırım bios ekranında. Videolara bakmanı öneririm. Bilen biri görürse cevap verecektir.
  6. S

Yardım 7800x3d için beyaz 360-420 sıvı soğutucu önerisi

Merhaba arkadaşlar, beyaz sistem topluyorum. MSI x670e gaming plus 7800x3d XPG Lancer beyaz 6000mhz (2x32) kasa Cooler master HAF 700 Beyaz sıvı soğutucu için önerilerinizi bek1liyorum. Arctic Liquid Freezer 3 ün hem 360 hem 420 i sanırım kasaya uyuyor. Çok bilgim yok sıvı soğutucular...
  7. S

2 adet NVMe M.2 ssd önerisi

Vatanda bu ürün indirime girmiş alınır mı acaba ? Crucial 1TB T500 Serisi 3D NAND 7300MB/6800MB PCIe Gen4 Soğutuculu NVMe M.2 SSD https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-1tb-t500-serisi-3d-nand-7300mb-6800mb-pcie-gen4-sogutuculu-nvme-m-2-ssd.html yoksa Kingston FURY Renegade 1TB bu ürünü mü...
  8. S

Çözüldü✓ MSI X670E ram önerisi

Arkadaşlar merhaba, MSI x670e gaming plus wifi anakartı için XPG Lancer beyaz ddr5 6000mhz CL30 (2x32gb) ram aldım vatan indirimlerinden. beyaz sistem topladığım için bir anda karar verip aldım başka yerde göremedim. İyi mi ettim yanlış mı yaptım bilemiyorum. XPG ramlerin iyi olduklarını okudum...
  9. S

2 adet NVMe M.2 ssd önerisi

Merhabalar, 2 adet M.2 ssd alacağım 1 tb olabilir ikiside. windows yüklenecek olana iyi bişey istiyorum. Aslında Samsung 1 TB 980 PRO düşünüyorum. Diğeri ise sadece oyun yüklemek için kullanacağım için daha uygun bir şey olabilir. Dram önemli diye biliyorum. Bütçe olarak rakam söylemeyeyim fakat...
  10. S

Çözüldü✓ ASUS ROG STRIX B650-A / MSI X670E Gaming / ASROCK B650E Steel Legend

Bu konuda katılıyorum fakat daha çok özelliği olmasından ötürü MSI tercih ettim. Teşekkürler herkese.
  11. S

Sanırım MSI anakartı tercih edeceğim teşekkürler. 7850x3d kullansak olsaydık hangi kartlara bakmamız gerekirdi diye sormadan edemeyeceğim.
  12. S

Şefim beyaz anakart bakıyorum. Beyaz sistem topluyorum, yinede teşekkürler. 1722067265 Teşekkürler, hem bios güncelleme ve kolaylığı açısından hemde ses kartları açısından Asus - Msi - ASrock anakartlardan hangisini tercih edersiniz?
  13. S

Teşekkürler cevabınız için, sanırım ekran kartı için PCIe 5.0 sadece asus kartta yok fakat daha uzun süreler ekran kartları bunu tam performans kullanamayacak gibi gözüküyor. Doğrusu bildiğim kadarıyla ssd lerde henüz gen 5 teknolojisini karşılayamıyor. Bu durumda en uygunu ASUS gözüküyor...
  14. S

Arkadaşlar merhaba, beyaz sistem toplayacağımdan ötürü başlıktaki 3 anakart arasında kaldım. Aslında araştırma yaptım. fiyatları 10 bin tl civarında 3 kartında. vrm özelliklerinin önemli olduğunu öğrendim bu konuda da bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim. MSI vrm 17 faz 80A SPS ASUS VRM 14 faz...
  15. S

50-60 bin TL beyaz sistem toplama

Mid Tower beyaz kasalarda tercihler sınırlı ve açıkçası çok beğenemedim. Full Tower kasalar çok büyük ve pahalı. Kasa ön tarafında USB 3.2 gen 2 Type-C olması tercihimdir. Ekran kartım RTX 3070 Ti var. Ekran kartı hariç beyaz ve ARGB'li bir sistem için önerilerinizi bekliyorum. Ryzen ve AM5...
Geri