kasanın camları sökükken bile yapıyordu 70 derece olunca bile yapıyor
2fanlı rtx 2060 super markasını hatırlamıyorum hiçbir sıcak hava fanı ekran kartına bakmıyor
Rtx 2060 super ekran kartım var ve kendi kendine fan hızlanıp yavaşlıyor ve uğultu yapıyor 70°c da bile açıyor Nvidia app den fan hızı düzgün ayarlanmiyor.msi afterburner dan da olmuyor sanırım Nvidia app engel oluyor
Keşke bütçenin de yazsaydın ve sıfır mi ikinci elmi alacağını ama
GTX 1080 ti (9k)
Rtx 3070 ti (14k)
Rx 7700xt (14k)
Rtx 4070/4070ti
Bunlar ucuzdan pahalıya ve iyiye doğru sıralaması ikinci el fiyatları yanında yazılı daha ucuza bile bulabilirsin şehrine göre
Yüksek ihtimal kalibrasyon ayrlarin bozuk tuşlarını hatırlamıyorum ama kullanma kılavuzunda yazıyordu o adımları uygula eğer tuşlar bozuklur veya kendiliğinden tiklarsa tam yapamamışsındır Gine dene (bendede olmuştu yanlışlıkla oyun kapalıyken basmastim)
1776205761
Bunun içinde teşekkürler ne...
Havit gamenote H2039BG model kulaklığım var ama driveri yok markanın diğer modellerinde bile var driver ama sadece bu modelininkini bulamadım acaba var mı ? veya alternatif ne kullanılabilir ?
H2038bg model kulaklığım var ama sitesinde daha düşük veya daha yüksek kalite modellerin yazılımı varken bu modelin yok varsa link atar mısınız veya yerine hangi yazılımı kullanırsam sorun çıkmaz ?
Razer barracuda x
Havit wireless kulaklıkları(modelini hatırlamıyorum)
SteelSeries Arctis
bunlara bakabilirsin Razer ve Steelseries 3.000-4.000 civarı ama havit ucuz
yok mouse crosair'ın katar pro mousu o zaman bu uygun diye bunu almıştım gamepower yerine ama memnunum baya tavsiye ederim klavyemde Game power suki TLK blue ikisinide önerebilirim
1720875707
Fujin proların mikrofonu cızırtı yapmıyor mu ?
Gamepower kulaklık alıcağım ama modeller arasında baya kararsız kaldım hangisi daha iyi ?
(GamePower ; Jin-Mihawk-Rajin-Fujin-Kyruse-Warlord-Kai)
birde gamepower'in kablosuz kulakığı yok mu?