Arama sonuçları: *

• Users: talha01
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Youtube ve kickte pixel sorunu

reisim ddu ile sildim ekran kartı güncellemesini yaptım geçmedi başka güncellemem gereken bi şey vatr mı
  2. T

dün ekran kartını güncelledim ama ddu vs kullanmayı bilmiyorum o yüzden mömi böyle oldu acaba birde fareyi gezdirince geçiyor üstünde windows etkin değil peki ondan olabilir mi teşekkürler
  3. T

sadece tarayıcılarda oluyor edge ve chrome da masaüstü veyahut oyunlarda bi sıkıntım yok 1749994875 pek anlamıoyrum atifact ne oluyor çözümü nasıl yardımcı olursan ssevinirim
  4. T

kickte youtubeda pixelleşme oluyor tarayıcı değiştirdiğimde de aynı sorun var oyunlarda bi sıkıntı olmuyor lazım olursa diye ryzen 5 7500 f rx 7700xt gigabyte ekran kartı
  5. T

w ya basınca a s d ye basamıyorum

bende de aynı sorun war w de basmıyor diğer tuşlara
  6. T

Oyunlarda w tuşu çalışıyor ama sağ sol yapamıyorum

cs go world of tanks gibi oyunlarda w tuşu ile normal gidiyor ileri ama a ve d tuşlarıyla sağ sol yapamıyorum w ve a d tuşları aynanda basamıyorum w den elimi çekince dönebiliyorum
  7. T

anakartım gigabyte a 620 m argb renk kontrolü nasıl yaparım

anakartım gıgabyte a620 m sıvı soğutma msi e240 argb gıgabyte control centerdan sadece ekran kartının rengi değişiyor sıvı soğutmanın rengini nasıl değiştirim
  8. T

Yardım Rx 7700 xt ve amd R5 7500f de psu 650 watt olsa sorun çıkarır mı

sanırım tebilondan aldınız aynı sisteme değişiklikler yaparak aldım deepcool c560 almanı tavsiye ederim kasa olarak 750 w
  9. T

sıvı soğutmanın argb renklerini nasıl değiştiririm

anakartım gigabyte a620 m sıvı soğutma msi e 240 ekran kartı rx7700 xt gigabyteın uygulamasından sadece ekran kartının rengi değişiyor nasıl değiştirebilirim sıvı soğutmanın rengini
  10. T

Deepcool cc560 uygulaması

Kapanıyor malesef
  11. T

AMD Radeon RX 7700 XT Ekran kartı ayar önerisi

aga bende aynı sistemi kullanıyorum 3 fanıda açıyor world of tanksta pancar motoru gibi ses veriyor çözüm bulursan yazar mısın
  12. T

ekran kartım yüzde yüz çalışıyor

kardeşim bilsem niye soruyum hayatımda ilk kez bir pc topladım wotta ekran kartı yüzde yüz olup 3 fanıda açınca sormak istedim niye zorbalıyorsun ki cevap yazmak zorunda değilsin sonuçta sen bilgilendirmek istemezsen başka bir arkadaş yardımcı olur 1721667060 kral yukardaki eleman gibi...
  13. T

ekran kartım yüzde yüz çalışıyor

ryzen 5 7500f işlemci rx7700 xt ekran kartı btf 1 2042 de normal çalışırken world of tanksta %100 çalışıyor neden acaba bir sıkıntı yaratırmı
  14. T

bi arkadaş reset tuşuna bas değişir dedi denedim şimdi pc world of tanksta ekran kartını yüzde yüz çalıştırmaya başladı
  15. T

msi e240 sıvı soğutma rgb nasıl değişir

kral pc konusunda pek bi bilgim yok yardımcı olur musun teşekkürler şimdiden
  16. T

turuncu pembe mavi
  17. T

msi e240 sıvı soğutma rgb nasıl değişir

msi e240 argb renk nasıl değiştirilir
  18. T

Bende led tuşu yok rainbow fanlar sanırım degistirilmiyoe o zaman
  19. T

ekran kartım neden sadece world of tanksta %100 çalışıyor

btf 1 btf 2042 cs gibi oyunlarda normal çalışırken world of tanksta direkt %100 çalışmaya başlıyor 3 fanıda açıyore (rx 7700 xt )işlemci ryzen5 7500f
  20. T

Rengi nerden değiştiriyoruz
Geri