Arama sonuçları: *

• Users: MertrixTR
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. MertrixTR

Mavi Ekran TECHNOPC TI15S3 MODELİ BİOS GÜNCELLEME

bakımdan önce bios daha günceldi sanırım.
  2. MertrixTR

R5 5600 Ekran Kartı Önerisi?

hocam o zmn fazlasıyla yeter size rx 9060 xt ama dikkat edin 16gb'lık modelini alın yoksa 2k-4k oynamanız zorlaşır.bunu alın 3-4 sene ekran kartı almayın.
  3. MertrixTR

Laptop Bilinmeyen Aygıt Sorunu?

:D o zmn hepsini kaldır.
  4. MertrixTR

yani hocam nvidia tarafı eğer yazılımcı vs. o tarz teknolojik meslekler için yoksa sadece oyun oynarım diyorsan amd tarafı da güçlü.
  5. MertrixTR

Laptop Bilinmeyen Aygıt Sorunu?

Bilgisayara takılı klavye mouse,hoparlör vs. her şey olabilir hocam :D 1776343776 Sorun gidere bas yada direk sağ tık aygıtı kaldır de 1776343803 eğer klavyen vs gittiyse sorun o klavye yada diğer cihazdadır.
  6. MertrixTR

Sistemim ne kadar eder ?

yani hocam eskiymiş bence de 25-30k zorlarsanız eder.
  7. MertrixTR

Cs2 de Skin Aldım İçinde Video Var

olabilir,sen bunu bir e-sporcudan almış olabilirsin hocam hangi skin bu?
  8. MertrixTR

Itopya oem sistem öneri

hocam bu fiyata bence de pek mantıklı değil ekran kartı 8 gb ve 5060 hayal kırıklığı çoğumuz için ayriyeten anakartta wifi özelliği yok kendin daha iyisini toplarsın o paraya.
  9. MertrixTR

Sistemim ne kadar eder ?

yani bence 35-40k eder gibi kaç yıllık olduğuna bağlı.
  10. MertrixTR

Fifa oynarken ekranim kırıldı acil yardim

Msi'ın bi monitörü vardı 185 hz 27 inç onu alabilirsin hocam 6-7k'ya. 1776343213 senin dediğin daha hani pahalı gibi hocam 1776343263...
  11. MertrixTR

hocam bence rx 580'i 2-3k'ya satabilirsen rx 6650xt yada biraz zorlayıp rx 9060xt 16gb alabilirsin.Eğer Nvidia istiyorsan rtx 3060-3070 alabilirsin
  12. MertrixTR

Mavi Ekran TECHNOPC TI15S3 MODELİ BİOS GÜNCELLEME

Herkese iyi günler arkadaşlar.Başlıkta da gördüğünüz üzere bu bilgisayarı 2023 yılının başında aldım 1-2 ay önce tanıdık bilgisayarcıya bakıma gitti.Geldiğinde American Express bios 2021 sürümü yüklüydü fakat geldiğinde tahminimce bios daha günceldi.Şimdi ana sorunum şu eskiden bu laptopun ram...
  13. MertrixTR

5-6 Yıl Önceki Kasam

Not olarak da kasanın önü bombeliydi.
  14. MertrixTR

5-6 Yıl Önceki Kasam

Arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi benim 5-6 sene önce bir kasam vardı satmıştım şimdi nostalji olsun diye tekrardan o kasayı kullanmaya karar verdim fakat adını yada markasını hatırlamıyorum ChatGPT'ye sordum o da tam bir yanıt bulamadı yardımcı olursanız sevinirim resim koyacağım zaten...
  15. MertrixTR

Hdmi Vga Dönüştürücü Tamiri

Hdmi Vga Dönüştürücümün içindeki 3 kablonun lehimi yanmıştı.Bende lehim makinesi olmadığı için normal koli bandıyla üstünü bantladım.Bilgisayarım oyun oynarken biraz fazla ısınıyor.(Bu yüzden yanmıştı zaten). Eğer tekrar ısınma sorunu olursa bant yanar mı ve bilgisyara zararı olur mu? (Hemen...
  16. MertrixTR

BİM STEAM BAKİYE KARTI

Sıkıntı yok arkadaşlar, eğer satan başka yer varsa o da olur. Owlore zorunlu değil gardaş.
  17. MertrixTR

BİM STEAM BAKİYE KARTI

Başlıktada gördüğünüz gibi arkadaşlar Ankara'da steam bakiye kartı satan bim arıyorum.Bilen,daha önce alan varsa yazarsa sevinirim.
  18. MertrixTR

Yardım LEGACY LAUNCHER SKİN HATASI

Başlıkta da yazdığım gibi dün normal bir şekilde oyunumu oynayıp çıktım fakat bugün girdiğimde skinim gözükmüyordu,onun yerine alex vardı.Yardımcı olursanız sevinirim.(hesap olarak ely.by skin sistemini kullanıyorum.)
  19. MertrixTR

Yardım WİNDOWS 10 PRO SÜRÜMÜNDE ETKİNLEŞTİRME HATASI

ALLAH RAZI OLSUN HOCALARIM OLDU SAYENİZDE TŞK.(Ben Çocuğum :D)
  20. MertrixTR

Ücretsiz Windows / Office Etkinleştirme (MAS)

ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN OLDU HOCALARIM.NOT BEN ÇOCUĞUM :D
Geri