Arama sonuçları: *

• Users: Kesmeseker
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Kesmeseker

Cpu ışığı kırmızı yanıyor ama pc normal bir şekilde çalışıyor

Hocam buna en doğru cevabı verebilmek için anakartın tam modeline bakıp kılavuzundan hareket etmemiz lazım (Örneğin MSI 810 da safe boot u kapatmanız durumunda belli bir süre kırmızı ışık yanmaya devam ediyor ) Şahsen tavsiyem kullanım kitapçığına bakmanızdır nasıl olsa montaj yapabilecek...
  2. Kesmeseker

5Ghz Wifi menzil güçlendirici önerileri

Hocam modem hazır TP iken üstüne 1.400TL koyacaksanız bu var https://www.akakce.com/router/en-ucuz-tp-link-deco-m4-2-li-1200-mbps-fiyati,475233050.html Bunun haricinde iyi bir şekilde 5Ghz destekleyen bir alet bulursanız bu fiyatta banada haber verirmisiniz, evimdeki internet ağını tekrar...
  3. Kesmeseker

Papara Kripto para yardım

https://ms.hmb.gov.tr/uploads/sites/8/2024/01/6Kripto-Varliklarin-Vergilendirilmesi-2022-1-1.pdf Netleşmeyen tanımdan dolayı henüz nasıl vergilendirilme yapılacağı belli değil fakat Türkiye yatırım aracı statüsünde olarak tanımlama yolunda gittiği için Binance TR yi bu şekilde hesap açtırma ve...
  4. Kesmeseker

Papara Kripto para yardım

Herhangi bir banka kısıtlaması yok diye biliyordum Binance'e para gönderebilmek için. Normal para ekleme yapınca belli bir ibana para gönderme şeklinde ilerliyor süreç diye biliyorum. Binance de asıl sıkıntı parayı çekebilmek çünkü galiba onun için binance TR üzerinden belirli kimlik...
  5. Kesmeseker

İnternet sağlayıcı önerir misiniz

Hocam öncelikle selamlar Benim tavsiyem hiçbir markaya vb bağlı kalmadan bölgenizde hangisisnin altyapısını ve sunduğu hız hizmetini bir değerlendirmeniz güzel olacaktır. Ayrıca gecikme hızlarınada bakarsanız karar verme açısından daha iyi olacaktır iyi forumlar
  6. Kesmeseker

MONSTER LAPTOP ÖNERİ

Merhabalar öncelikle laptopdan beklentinizi tam anlamıyla belirlemeniz gerektiği kanısındayım. Şimdiye kadar MSI katana series den Monster a kadar kullananların olduğu bir çevrede bulundum ve genel olarak oyuncu laptopları maalesefki ısınır ve pil güç tüketimi fazladır. Genellikle bunu...
  7. Kesmeseker

Anker soundcore life q10i alınır mı

Oyun için mi günlük kullanım için mi üstad ?
  8. Kesmeseker

NVDA hisessi alınır mı?

Artık endeksteki kağıtlarla gitmektense endeksin kendisi daha mantıklı gibi. Ayrıca bakacak olduğumuzda küresel bankalarda bir faiz indirimi dalgası var altın gibi emita araçlarıda düşünülebilir ayrıca yurtdışı piyasa komisyonlarıda yatırımınızı belirlerken önemli bir faktör oluşturmalı...
  9. Kesmeseker

üniversite için pc tavsiyesi

Tabikide MAC lerede 3. parti uygulama indirilebiliyor ( windowsa göre baya zorlasada ve yapana kadar bir sürü engel çıkartıyorlar). Bana kalırsa üniversiteye yerleştiğin gibi okul grupları üzerinden üst döenmden birilerine ulaşmaya çalış Apple store a gittiğinde maclerde çalışan uygulamaları...
  10. Kesmeseker

1500 tl bandında oyuncu kulaklığı önerisi

Kablolu / Kablosuz ?
  11. Kesmeseker

üniversite için pc tavsiyesi

Macte gidecekseniz artık ARM mimarisi ve windowsunda yavaştan ARM için ek çalışmalar çıkarmasndan dolayı macler uzun vadede iyi bir araç olarak değerlendirilebilir. Peki şimdi için konuşacak olursak derseniz, şahsen bende M2 serisi işlemcili mac var ve UTM ile hem windows hemde linux çok düzgün...
  12. Kesmeseker

bu laptop alınır mı????

Hocam selam! Misler gibi alınır fakat yanına ek bir tane laptop soğutucusu alsanız tadından yenmez. iyi forumlar
  13. Kesmeseker

Ddr5 sistem kurduk pc çok ısınıyor

MSI centerdan cooling sekmesinde Zero Frozr açık mı hocam Özllikle ekran kartı öyle olmamalı 4070 super soğutması gayet iyi bir kart onuda msi afterburner indirip dediğim gibi fan ayarlarını bir kontrol eder misiniz ?
  14. Kesmeseker

Hocam harbiden derceler bir garip
  15. Kesmeseker

Hocam o işlemciye kule tipi soğutucu almadım demeyin Ayrıca MSI afterburn uygulamasını indirip fan ayarlarını otomatiğe aldıktan sonra birkere daha bakabilir misiniz ?
  16. Kesmeseker

Yardım 12. Nesil i5 işlemci sıcaklığı normal mi

Laptoplarda ısınma masaüstüne göre birazdaha fazla oluyor. Öncelikle şunu söyleyeyim 10 aylık bir kullanımdan sonra başlangıçta işlemcinin 50 - 55 derece arası gidip gelmesi normal ( hatta 60 da normal kabul görüyor eğer başlangıç görevleri çoksa ). Oyun tarafına geçtiğimizde bilgisayarda...
  17. Kesmeseker

Bilgisayar Mühendisliği Mavi Diploma

Abi bizim boun diplomaları çöp mü ? Bu olay ne
  18. Kesmeseker

AMD mi yoksa Nvidia mi

Sadece şunu söyleyeceğim şimdiye kadar Nvdia kartlarında wini güvenli modda açıp driverları silip tekrar kurmak gibi bir çaba içine girişmedim. Teşekkürler. Haklarınıda yemeyeyim belki geçen süre içinde kendilerini geliştirmişlerdir fatak artık bir kere bozduktan sonra parasını vereyimde bir...
  19. Kesmeseker

Elektrik ve elektronik mühendisliği vs bilgisayar mühendisliği

ikisinide okuyorum ve şunu söyleyebilirim ve okuyanlarında hak vereceğini düşünüyorum her ne kadar EE nin puanı daha da düşük olsada emin ol bilgisayardan çok daha zor bir bölüm. Özellikle üniversitede temel bilimler olarak göreceğin bütün dersleri kullanıyorsun bilgisayar için bunu pekte...
  20. Kesmeseker

YKS Koçluk Tavsiyesi

Selam ben 2021 döneminde mezun oldum (2087. SAY) sonrasında 2022 yılında sınava hazırlanan 3 kişiye özel koçluk verdim 2 tanesi tıp kazandı ( kalan 1 kişi dönem ortasında bıraktı benimde işler yoğunlaştığı için yeni yer açmadım.). Fakat sınav koçluğu vermeyi düşünmüyorum sebebi ise artık biraz...
Geri