Arama sonuçları: *

1. Edmond_Dantes

Fiyattan Bağımsız RX 9070 XT mi Daha İyi Yoksa 5070 Ti mı?

Ya dayı her hafta aynı konuyu açıyorsunuz kerizler de her hafta cevap veriyor bir bitmediniz
  2. Edmond_Dantes

1.0 TCE Clio Alınır mı?

Memnunum hocam ama Eksileri -Çok yakması şehir içi 8-9 litre civarı geziyor. Ben hiç 8.5 altını görmedim ama dikkat etmiyorum hiç tüketime ondan olabilir. -Titreşim fazla 3 silindir olduğundan dolayı rölantide zangır zungur titriyor araba. -Yalıtım zayıf 100+ sürate çıktığınızda net...
  3. Edmond_Dantes

Yeni Taşınacağım Binada Fiber Alt Yapı Yok, Başvuru Süreci Nasıl İşler?

Fiber başvurusunda bulunacaksın artık 1 seneye mi yaparlar 10 seneye mi onu bilemezsin bekleyecen o konuda yapacak bir şey yok.
  4. Edmond_Dantes

Hiç Souls Like Oynamayan Biri Olarak Elden Ring Oynamak

Alışırsın keyif de alırsın hatta gamepad ile daha keyifli bu tür oyunlar. Klavyeyle oynayamazsın bir kere tadınca
  5. Edmond_Dantes

800.000 - 900.000tl Bandında Araba Önerisi

1.0 eco tsilar mı hocam kast ettiğiniz acaba 1.0 tsi 0 var sadece o da 1 ilan anlamadım
  6. Edmond_Dantes

Zor değil hocam otomatik ve park sensörü olması yetiyor bundan öne geçmesi için. Soğutmalı koltuk olmasına gerek yok yani. Kaldı ki geri görüş kameralı android autolu şeyler de bulabiliyoruz yan sanayi ama olsun. Ayrıca yıl takıntısı olan insanlar var 10 yaşında araç alacağıma aynı donanımda...
  7. Edmond_Dantes

Yılı geri donanım yok hiçbir şey yok manuel vites. Görünüşü güzel ve sürüş keyfi dışında hiçbir şeyi yok arabanın kral
  8. Edmond_Dantes

Evet bu vardı en ciddi. 2021 ve sonrası 90 a düşürüldü @Henry Avery hocam zaten benzinli pek seçenek yok ya (konu sahibi arkadaş benzinli olsun diye belirtmemiş fark etmez demiş ama benzinli daha mantıklı diye diyorum) hele otomatikse hiç yok denilebilir yanlış mıyım
  9. Edmond_Dantes

Sorunsuz değil de çok ufak şeyler var termostat arıza veriyor bir de 50 binde bir buji değiştirmek lazım başka problemi yok motor kulağı ses yapabiliyor bazen onu da kendin bile çözebiliyorsun Orası öyle evet ama piyasaya bakmanın çok bir önemi yok bence. Hızlı satılacak diye dizel alacağıma...
  10. Edmond_Dantes

egea e-torq bak sorunsuz benzinli otomatik ama sedan. Clio 1.0 tce otomatik de iyidir performanslı yeterli ve ciddi problemi yok dediği gibi.
  11. Edmond_Dantes

Öneri 5080 Ekran Kartı Önerisi

Normalde sıfırı 65k değil minimum 70. Ara ara indirim yapıyorlar 64-65k dan satıyorlar o ara alan alıyor ilana koyuyor işte kimi öpersem.
  12. Edmond_Dantes

1 Günlük Araç Kiralayacağım Tavsiye

Yok benzin fazlaysa ödeme yapmazlar verdiğinle kalırsın o yüzden benzin tekse 200 200 az az sürekli atacaksın :D
  13. Edmond_Dantes

Öneri 5080 Ekran Kartı Önerisi

En ucuzunu al geç zotac geliyor 65k ya onu al. En kralı olsa ne kadar fark ediyor sanki asla parayı hak etmez. Tek eksisi 2. elde değeri düşüyor asus msi kadar rahat satamıyorsun başka eksisi yok.
  14. Edmond_Dantes

Apple İntellegence Tanıtıldı(İp 17'de Bile Yok)

kral ibreyi tamamen tersine döndürmüş
  15. Edmond_Dantes

Çözüldü✓ Fiber İnternet İçin Kablo Önerisi

Cat7 alalım hocam direkt onda parazit önleyici katman da var nası olsa daha iyi değil mi
  16. Edmond_Dantes

Türkçe Dil Desteği (Metin-Arayüz) Yasal Olarak Zorunlu Hale Getirilmesi!

Ya öyle şey mi olur knk saçmalama. Türkçe olmayan oyunları oynayamayacan o zaman bekle firmanın önünde Türkçe getirsinler diye.
  17. Edmond_Dantes

🔥İndirim Defacto Gri Renk Slim Fit Şort 210 TL (Xs-S-M-2xl)

Fitken giyiyordum da şimdi yağlandık bi cuta giremedik eskiden parçalı ama ufak bacaklarım varken giyiyordum şimdi giyemiyom yakışmıyor kalın tombul bacaklarım var tekrar eskisi gibi parçalasam komple alırım kılları 0 numara o zaman çok iyi duruyor. Tavsiyem fit değilseniz 0 lamayın ama...
  18. Edmond_Dantes

🔥İndirim Nike Ebernon Low Erkek Siyah Spor Ayakkabı A Q1775-003 1848tl

https://www.trendyol.com/inpool/erkek-kapusonlu-su-ve-soguga-dayanikli-parlak-sisme-mont-2498-p-1046331815?boutiqueId=61&merchantId=173985 Üstüne şundan çekin felaket kombin gençler alın aldırın
  19. Edmond_Dantes

🔥İndirim Defacto Gri Renk Slim Fit Şort 210 TL (Xs-S-M-2xl)

E paran var yemişsin reis git al indirim bekleme
  20. Edmond_Dantes

Yardım 14.000₺ SSD Önerisi.

Doğru ya iyi hocam o zaman ben de gen4 2tb alayım. DRAM mevzusu önemli mi peki bu twinmosta dram yok
Geri