Arama sonuçları: *

• Users: docc
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Yardım Dostlar 2. Monitörü Aldım Sizce Hangisini Almalıyım

pivot olarak 2k olanı kullanmayı diğerini f80l kullanmayı düşünüyordum hocam sen ne düşünürsün yardımcı olabilir misin görseldeki 24 inç 27 daha gelmedi
  2. D

Yardım Dostlar 2. Monitörü Aldım Sizce Hangisini Almalıyım

2 monitörüm var 2 side pivot özellikli sizce birini pivot kullanayım mı ikisinede bundan mı alayım https://www.amazon.com.tr/Amortis%C3%B6rl%C3%BC-Profosyonel-Monit%C3%B6r-Stand%C4%B1-Versiyon/dp/B0FR3PY696?ref_=ast_sto_dp...
  3. D

Alabileceğim En İyi Ekran Kartıma Uyumlu 2k Monitör Tavsiyesi

https://www.hepsiburada.com/aoc-27-q27g4zr-2560-x-1440-fast-ips-240-hz-oyun-monitoru-0-3ms-tepki-suresi-p-HBCV00009YYIQR?magaza=Aptek hocam bunun için ne düşünürsün
  4. D

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud Iıı S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 4786 TL

mirofon kalitesi 10 üzerinden 7 diyebilirim müzik dinlemek için gayet yeterli bu fiyata alınacak en iyi kulaklık bence
  5. D

2k bile değil :/
  6. D

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud Iıı S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 4786 TL

1 senedir kullanıyorum mükemmel bir ürün bozulsa tekrar alırım
  7. D

hocam bütün sistem siyah beyaz bozar mı onu düşünüyorum bide aoc q27g4zr ile kıyasladıgında hangisini önerirsin yardımcı olursan cok sevinirim
  8. D

hocam son karar bu mudur ilk defa görüyorum markayı hemen bozulacak bir şey istemiyorum ne dersin
  9. D

4060ti 16gb 7500f 32gb ram var dostlar alabileğim en kaliteli sorun çıkarmayacak monitör önerilerinizi bekliyorum 24 inç veya 27 olabilir 24 olursa daha iyi olur tabi
  10. D

4060ti 16gb Bütün Oyunlarda Uzaklar Bulanık

neredeyse her oyun bulanık hangi ayarı değiştirmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim dostlar
  11. D

Fifa Oynamak İçin Gamepad Aldım Başka Hangi Oyunları Önerirsiniz

çakma dualsensim bozuldu çok memnundum orijinal aldım bilgisayarda oynamam için başka ne tarz oyunlar önerirsiniz
  12. D

4060ti16gb 7500f Bf6 Görüntü Çamur Gibi

yürürken etraf bulanılşaıyor uzak mesafeler çamur gibi 8x yaklaştırmada sanki bf 3 oynuyorum grafikler en yüksekte olmasına rağmen çöp çzöünürlüğü %150 yapıyorum bu sefer de fps droplar oluyor yardımcı olursanız sevinirim
  13. D

BF6 BULANIKLIK SORUNU

çözdün mü dostum
  14. D

Youtube hesabım saçma sapan kanallara abone oluyor ne yapmalıyım

5000 civarı kanala abone olmuş çözüm öneriniz nedir yardımcı olursanız sevinirim dostlar
  15. D

STEAM FİFA 26 FİYATI

AGA EPİKTE İNDİRİMDE 800TLYE GELİYOR KAÇIRMA İNDİRİM OLURSA
  16. D

Yardım Fifa oynarken kasadan ses geliyor ne yapacağım

peki dediğin ses dışında başka bir şeyse hocam nasıl öğrenebilirim
  17. D

hocam evet garanti kabul eder mi -
  18. D

hocam coil whine nedir sistem 7500f 4060ti 16gb zotac
  19. D

ilk başta ekran kartı sandım ama fanları fullediğimde ses kesiliyor daha cok kendisi fan hızını değiştirirken bir trill sesi gibi geliyor bir titreşim sesi geliyor çok rahatsız ediyor muhtemelen bir parçanın gevşediğini düüşünüyorum sizce nerede problem var yardımcı olursanız cok sevinirim
  20. D

Gitar çalmayı öğrenmek istiyorum en kolay nasıl öğrenebilirim

youtube kanalı vs öneriniz var mı şu anda klasik gitarım var yeni aldım ve sıfır yeteneğim var
Geri