Arama sonuçları: *

• Users: wazety
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. W

DRR2 Ama güçlü bir pc mi? yoksa DRR3 güçsüz bir pc mi?

Sorulması teklif dahi edilemez, tabii ki güçlü olan kullanılmalı. Ek olarak ekran kartına bağlı ve işlemciye bağlı ince ayarlar yapılarak daha iyi hale getirelebilir.
  2. W

Çözüldü✓ Ekran Çözünürlüğünün bir etkisi var mı?

Merhabalar, ekran çözünürlüğünün bilgisayar performansına etkisi var mı?
  3. W

300.000 TL Kasa Önerisi

Tek yardımcı olanda siz oldunuz, teşekkürler.
  4. W

300.000 TL Kasa Önerisi

Yahu herkes aynı kafada, 300.000 TL'lik bir sistem alınması yasak mı anlamadım. Monitör 4k düşünüyorum fakat bunu halletsem gerisi pek bağlamaz.
  5. W

300.000 TL Kasa Önerisi

Allah daha fazlasını size versin, yanlış anlaşılma için kusura bakmayın. Bu konuda ciddiyim eğer ciddi paylaşım yapacaksanız. Alındıktan sonra foruma fotoğrafını atacağım.
  6. W

300.000 TL Kasa Önerisi

Sıkıntı etmenizi önermem, kira su doğalgaz gibi dertlerim olmayacağı için rahatlıkla alırım gibi düşünüyorum.
  7. W

300.000 TL Kasa Önerisi

İşte bahsettiğimde bu Hocam şimdi 200bin TL'ye bu kart çıksa diğer parçalara yetmezse diyorum.
  8. W

300.000 TL Kasa Önerisi

Yani çıkarsa, bile yenisini alabilirim sanırım. Fakat 5000 serisi kartlar biraz tuzlu olabilir yani kastığım şu ki 300.000'ün üstüne eklemem gerekmez mi?
  9. W

300.000 TL Kasa Önerisi

Merhabalar, size biraz saçma gelebilir fakat asgari ücretin bu yılki beklentisi gerçekleşirse bu para ile bir sistem alacağım. Sistemden beklentilerim şunlar; Geleceğe dair ve şuan ki bütün oyunları her halde oynatsın. SSD 4 Terabayt olması. Ekran Kartının en üst seviye olması. İşlemcinin...
  10. W

Sizce bu sistem iyi mi?

Chatgpt'ye danıştım ve 50.000 TL'ye böyle bir sistem önerdi. İşlemci: Intel Core i7-13700K Anakart: MSI PRO Z790-P WIFI Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti Bellek: G.Skill Ripjaws S5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz Depolama: Samsung 980 PRO 1TB NVMe SSD Güç Kaynağı: Corsair RM850x 850W 80+...
  11. W

15K Altı Hazır Sistem Önerisi

Önerilerinizi dikkate alacağım, teşekkürler.
  12. W

Anlayamadım nasıl yani?
  13. W

Teşekkürler ilgin için, fakat bu sistemde Roblox, Samp, Ets 2, birde ek olarak pes oynayabilirmiyim? Yani sorun yaratırmı? Pes dediğimde 2017.
  14. W

15K Altı bir sistem önerme şansınız varmı?
  15. W

Eğer bildiğiniz hazır 15k altı gaming sistem varsa söyleyebilirsiniz, şimdiden teşekkürler. :giggle:
  16. W

Anlayışın için teşekkürler fakat, hazır sistemler arıyorum 2. elde pek gözüm yok.
  17. W

Mevcut bilgisayarımdan memnun değilim, 15K bütçem var, rica etsem uygun ve iyi bir gaming tarzı pc önerir misiniz??
Geri