Arama sonuçları: *

• Users: AutoKill
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. AutoKill

Arkadaşlar böyle bi sistem var darboğaz olurmu?

Yok daha böyle devam edeceğim 1-1.5 yıl
  2. AutoKill

Teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldun zaten irelde değiştiricem ekran kartını yorumun çok iş gördü
  3. AutoKill

Duruma göre bilmiyorum
  4. AutoKill

İşlemci- AMD Ryzen 7 7800X 3D (yeni) Anakart- B650 - Soket AM5 (yeni) Ram- 16GB | DDR5 5600 MHz (yeni) Ekran kartı- Nvidia RTX 4060 TI 8GB (yeni) SSD bellek-1000 GB, NVMe 4.0 (yeni) Güç kaynağı- AN 750W 80+ (yeni) Kasa- Segotep Endura 1 + 6X ARGB Fan (yeni) İşlemci soğutma- Arctic Freezer 36...
  5. AutoKill

Çözüldü✓ Bu sistemi toplamak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Teşekkürler sanırım siz Azerbaycan Türküsünüz benim akrabalarım var Azerbaycanlı konuşmanızdan anladım ve bir daha söylüyorum ermeni değilim 😂gedib qardaşdarımla kef eliyecem
  6. AutoKill

La Türküm TÜRKKK biriniz soruma yanıt versin etnik kökenimle ilgili bir şey sormadım😂
  7. AutoKill

Karapapak Türküyüm reis 1722262444 😂😂
  8. AutoKill

Evet gürcistanda yaşıyorum fiyatlar biraz farklı bu sistem yaklaşık 4.500 lari nerdeyse 50-55k yapıyor tavsiyeniz nelerdir Not: fotoğrafdaki yada bu sistem ikisinden biri ✔️ CPU - AMD Ryzen 7 7800X 3D ✔️ MoBo - B650, Socket AM5 ✔️ RAM - 2x16GB 6000MHz , DDR5 ✔️ GPU - RTX 3070 8GB ✔️ SSD -...
  9. AutoKill

Bu sistem gidermiii!??

böyle bir şey toplamak istiyorum da bi eksik falan var mı diye sormak istedim
Geri