Arama sonuçları: *

• Users: yigityi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

İki açılıştan birinde boot oluyor

Bilgisayar iki açılışın birinde resimdeki gibi ekranda kalarak boot olmuyor. Ctrl+alt+del yaptığımda yeniden başlıyor işletim sistemini görüp açılıyor sonraki yeniden başlatmada gene resimdeki ekranda kalıyor. Bunu tam iki açılışın birinde yapıyor.
  2. Y

Sistem Toplama önerileriniz

Halihazırda 34" ve 27" iki monitörüm mevcut, PSU var, 1650 ekran kartı da var. Bunun dışında kalan sistemim kötü değiştirmek istiyorum. Video düzenleme işlemleri için kullanacağım. Amazondan aşağıda belirttiğim sistemi sipariş verdim. Bu gün işlemci soğutucusu hariç kargo elime ulaşacak. Sistemi...
  3. Y

🔴SNERJİ REZİLLİĞİ PART 3 YAYINLANDI 🔴

Buraya atman çok iyi olmuş en azından insanların haberi olur. Bu formun kullanıcılarının çoğu potansiyel müşteri
  4. Y

🔥İndirim XBOX 2 TANE SARJLI BATARYA VE STAND 💥559 TL 💥

Tam bir test yapabildiniz mi? Şarjı ne kadar süre gidiyor? 1721325666 1721325797 O zaman pil alıp şarj edip kullanmak daha mantıklı çok fiyat olarak bakmıyorum ama bu ürünler hem standı olması hem de her seferinde pil çıkartarak derdiyle uğraştırmadığında daha kullanılabilir geliyordu
  5. Y

🔥İndirim XBOX 2 TANE SARJLI BATARYA VE STAND 💥559 TL 💥

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz bataryanın kullanım süresinde azalma ne kadar oldu? Pilde kullanırken batarya belli bir seviye düşünce artık titremiyor. Bu üründe bu duruma sık karşılaşıyor musunuz yoksa mah yeterli oluyor mu? Kullanırken kaç saatlik bir kullanım imkanı sunuyor? Cevap...
Geri