Arama sonuçları: *

• Users: thebow68
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Arkadaşlar teşhir laptop alınır mı ?(rtx 4070 hp victus)

Ben de o ürünü satın alıp hp servisinden değiştirebilir miyim diye düşünüyorum aslında…
  2. T

Arkadaşlar teşhir laptop alınır mı ?(rtx 4070 hp victus)

Merhaba arkadaşlar, dün teknosada gezerken teşhir laptoplara rastladım 4070 kartlı r7 işlemcili hp victusları 36.000 tl civarına veriyorlar fiyatını nasıl buldunuz ?
  3. T

Dizüstü bilgisayar Tam Ekran’da kasıyor

Merhaba arkadaşlar Lenovo LOQ laptopum tam ekran oyun modunda kasıyor her oyunda pencere modunda oynamam gerekiyor.Bu hatayı yaşayan çözümünü bilen arkadaşlarım var mı?
  4. T

Silindi

Ben sahsen devletimizin ekonomimizi yonettigini dusunmuyorum.Son birkac senedir saavruluyoruz eger ekonomi yonetilip bu hale geldiyse bu kasitlidir.
  5. T

Yardım Dün gece neden laptoplarda piyasa patladı?

Bu laptop'u siz mi satiyorsunuz ?
  6. T

Yardım Dün gece neden laptoplarda piyasa patladı?

Dolarin patlama ihtimali var herkes onlemini aliyor.
  7. T

4060 ti vatan hazır sistem sizce alınır mı? ????

bu islemci ile beklenen performansi alamiyorsun
  8. T

Arkadaslar oyun 60 uzeri fps ama akici degil

Hocam ayarlar low da olsa bile oyun tam ekran olunca yine ayni durumla karsilasiyorum. :( 1721554797 intel i5 12. nesil
  9. T

Bir çözümü var mı hocam ? 1721554659 Gerçek fps’im nedir ?
  10. T

evet arkadaslar bu da baska bir video
  11. T

evet hocam laptop kullaniyorum bu oyunda islemci kullanimi %10 civarinda. 1721554239 bir video daha yukleyecegim hocam 2 dk icerisinde
  12. T

Arkadaslar merhaba oyun tam ekranda 60 uzeri fps ama akici gorunmuyor ve renkler aninda soluklasiyor pencere modunda akicilasiyor ne yapsam cozumunu bulamadim bana yardim edebilir misiniz ? 1721553981 Arkadaslar bu da baska bir video sanki 45 fps gibi videodan anlasilabiliyor mu bilmiyorum...
  13. T

Yaz aylarinda laptop'ta oyun oynamak

85 derecede calisiyor hocam. 1721471180 Tesekkurler hocam
  14. T

Yaz aylarinda laptop'ta oyun oynamak

Merhaba arkadaslar,RTX 3050 kartli bir laptop satin almistim cok uzun sure oyun oynuyorum malumunuz havalar cok sicak gidiyor laptopun altina ucuz bir sogutucu aldim ama klavye oyundayken ates gibi yaniyor bu sekilde oyun oynamak laptop'a zarar verir mi ? Onerileriniz nelerdir ?
Geri