Arama sonuçları: *

1. KimyasalAtık

Bu hazır sistem sizce alınır mı?

En az 12 GB vram olan ekran kartlarına bakmanı tavsiye ederim. 8 GB ekran kartı ne kadar götürür bilemem, RDR 2 bile 10 GB isteyebiliyor. 2K 4K oyun oynamak istiyorsan aklında olsun. Daha iyi bilenlerin cevaplarını da bekleyebilirsin, bakalım onlar ne diyecek.
  2. KimyasalAtık

Gamepower GAMER Kasa VERTEX Warcry - Bu kasanın ARGB kablolaması

Ben aktif kullanıyorum, yaz sıcaklarında çok dikkat etmek gerek. Keza zaten normal şartlar da iyi soğutan kasalar da bu sorundan muzdarip. Diyeceğim o ki, ben kullanış açısından memnunum ve ısınma sorunu çok fazla değil 3-5 derece sıcaklık için yeterli olduğunu düşünüyorum. Daha iyi soğutma...
  3. KimyasalAtık

Aktif kullanıyorum. AMD sistem ısınma sorunu oluyor biraz. Kasa geniş uzun ama yüksek değil. Yani girişe 2 fan takabiliyorsun. Kullanılabilir bir kasa ama sıcaklık konusunda tereddüt yaşıyorsan almanı tavsiye etmem. Soğutma konusunda daha iyi kasalar var. Onun dışında ben çok sevdim, soğutma...
  4. KimyasalAtık

Merc 319 Radeon 6800 XT - Ekran kartı üzerinde bulunan buton

Merc 319 Radeon 6800 XT - Ekran kartı üzerinde bulunan buton hakkında bilgi almak istiyorum. Bilgisayarı kapattım ve kartın üzerinde bulunan butonu sağ tarafa yani 8+8 pin kısmına itekledim. Daha sonra bilgisayarı açtığım zaman ekrana görüntü gelmedi. Bios pili ve ramleri sök tak yaptım yine de...
  5. KimyasalAtık

Bu kart alınır mı ? Asus Tuf 6800 xt

Başka bir satıcı buldum. Önce ki cevap vermiyor. FurMark dan hiç anlamıyorum. Bu yeni bulduğum testi atarsa, bende buraya eklersem bakar mısınız ?
  6. KimyasalAtık

3 dk dan anlaşılmaz mı ? 10 dk lık test mi isteyim ?
  7. KimyasalAtık

Mining ülkede yasaklansa keşke .. 2 el kart almaya korkuyoruz.
  8. KimyasalAtık

Çözüldü✓ Furmark değerleri yardım

74 derece %99 da iyi mi ?
  9. KimyasalAtık

Sahibinden de gördüm uygun fiyata. Mining yapıldı mı sorusuna cevap vermemiş. Muhtemelen mining de yapılmıştır. Test sonuçlarını anlamıyorum. Fikir verirseniz sevinirim.
  10. KimyasalAtık

Gamepower GAMER Kasa VERTEX Warcry - Bu kasanın ARGB kablolamasını yapabilen veyahut yardımcı olabilecek var mı ? Anakart B450 Pro ASUS - RGB 4 pin 12 V. Kasanın fanları ARGB 3 pin 5 V . Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kontrolcü v.s. tavsiyesi olursa da sevinirim.
Geri