Arama sonuçları: *

• Users: Sonsuzevren
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

R5 7500f sıvı soğutma önerisi yapar mısınız

Hocam işleminizi degistirseniz bile uzun vade için kesinlikle sıvı soğutma tavsiye etmem hava soğutucu almanızı öneririm hem daha sessiz hemde daha kararlı sıvı soğutma Kısa süre için etki etkiyor örneğin ilk 2 saat kullanımı 70 derecede tutuyorsa gittikçe bu değer yükselecektir, fakat hava...
  2. S

Çözüldü✓ 850watt 80 Gold Asus rog strix patladı

Dostlar Psu garantiye göndermiştim benzer ürün olmadığı için Penta şirketi beni aradı ve fiyat farkı ile Asus Rog strix 850Platinium ile değişim yaptılar sıfır kapalı kutu ürün geldi ve sağlam bir şekilde tüm bağlantılarını yaptım ve kablolamayıda baya uğraştım pc açıldı şuan onda yazıyorum...
  3. S

Asus rog strix 850p gaming aldım hocam 1744005958 Yeni başlık açmak istemiyorum burdan bana akım korumalı priz önerisi yapabilecek arkadaşlar var mı ? Yoksa başlık mi açıp sorayım ?
  4. S

Yardım Asus Rog Strix 650w güç gelip geri gidiyor

Hocam öncelikle gelip geri gidiyor derken PC açılıp kapanıyor mu. ? Yoksa fanlari mi dönmüyor. ? Güce bastığımda çalışıyor demişsiniz arkada genelde ekstra bir tuş var sıfır fan diye ona mı basınca gelip gidiyordu ? Çünkü o dediğiniz tuş fanları acar ama en sessiz mod için kullanılır genelde
  5. S

Hocam PSU değişim talebi kabul oldu Asus rog strix 850 platinium ile değişim yapacaklarını söylediler aynı model olmadığı için fiyat farkı çıktı ödedim ürünü bana gönderecekler bekliyorum, Size de çok geçmiş olsun gerçekten dikkat etmek gerek bu tür durumlarda akım koruma şart ayrıca PSU içinde...
  6. S

Kesinlikle öyle her halükarda büyük bir zarardan kurtulmuş oldum En kötü senaryo şuan psu para iadesi yapmaları olur o zaman yeni bir psu alırım
  7. S

Arkadaşlar sistemi test etme şansım oldu bugün bir arkadas PSU getirdi ve sistem sorunsuz çalıştı hiçbir sıkıntısı yoktu, şuan psu nun garantiden değişimini bekliyorum Penta ile iletişime geçtim bana 20 iş gününe kadar en geç sizlere dönüş yapacağız ve işlem sonlanacak dedi bekliyorum şuan
  8. S

Hocam tam bilmiyorum ama anakarta zarar verir ekran kartı yakar diyip duruyorlar o yüzden korkuyorum açıkçası biraz 1742748047 Bende şuana kadar yaşamamıştım ve sürekli takiliydi ama bir kere başa geliyor işte 1742748367 Dostlar süreç nasıl işliyor bilmiyorum sarı alan içine aldığım şekilde bir...
  9. S

Hocam tam hakim değilim fakat Asus PSU kaliteli diye aldım zaten en korktuğum şey PSU patlamasiydı zaten neyden korkarsa insan başına o gelir derler ve öyle de oldu şuan tek düşündüğüm sistemin çöp olmaması PSU dan tek olsak gerçi şuan değişim onayı almış bakalım süreç nasıl işleyecek bilmiyorum...
  10. S

Fsp psu ları daha öncede bana tavsiye edildi ben Asus rog strixten yana kullandım tercihimi fakat bilmiyorum şuan eğer yenisi ile değişirse belki de satıp bunu farklı bir marka modele geçerim gene bir arastirma yapar sizin fsp ye de bakarım o zaman, şuan diğer bileşenlerin çalışıp çalışmadığını...
  11. S

Hocam RMA/Değişime alındı dediler yani şuan bekliyorum umarım değişim yapılır ve gönderim sağlanır şuan hala bekliyorum,fabrikasyon hata olabilir diğer bileşenlere zarar verdiyse ne yapacağım bilemiyorum 1742659796 Hocam sizin öneriniz nedir ? Asus kronik bir patlama sıkıntısı var demek başka...
  12. S

Bitti bir daha asla fişe takılı birakmam zaten asusa guvenimde kırıldı açıkçası oysa rog strix serisi en iyisi dediler bana ve o kadar övdüler diye aldım hiç bir marka modele bir daha ne kefil olurum ne güvenirim elektironik alet ne olacağı asla belli değil gerçekten 1742521111 tabii ki dediğiniz...
  13. S

Hocam gerçekten bilmiyorum bu yeni psu lar eskisi gibi sistem yakmıyor deniliyor fakat resmen pc nin içinde saatli bomba taşıyoruz ne zaman patlayacaklari belli değil, ben Asus markasına ve rog strix serisine çok güvenerek ve özellikle uzun araştırma sonrası karar verip aldım, ben psu...
  14. S

Hocam gerçekten verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler o koku odada uzun bir süre kaldı zaten, umarım dediğiniz gibidir psu tamir edilip geldiğinde sistemi önce ekran kartsız açmaya çalışacağım açılırsa ekran kartını takıp açarım sorun yoksa burdan bilgilendiririm umarım sistem tümden çöp...
  15. S

Çok haklısınız hocam zaten yeni sistemler biraz daha güvenilir diye düşünüyorum ama daha psu servise ulaşmamış ne oldu bitti bilmiyoruz gelince test edip burdan söylerim yeni sistemler kurtarıyor mu kurtarmiyor mu diye şuan bekliyorum bende
  16. S

Umarım dediğiniz gibi olmuştur yani durduk yere kapalı şekilde patladı benimki, sisteme zarar vermemiş olsunda garanti değişmezse bile yenisini alırım en kötü ihtimal ile zararım psu olmuş olur sadece tüm sistem girmişse eğer içimde tekrar bir sistem toplama heyecanı da yok zaten zor...
  17. S

Mutlaka akım korumalı priz alacağım hocam kesinlikle haklısınız benim salakligim o kadar sistem kurduk onu almadım UPS cihazlari için arkadaşım kullandı UPS elektirik kesintisinde patladı hocam pek güvenmiyorum onlara 1742339426 Hocam benimki kapalı halde elektirik gidip gelmeyle patladı yani...
  18. S

Vereceklerini sanmıyorum hocam adamlara kanıt ne göstereceğim bilmiyorum ancak gelip kontrol edilip bakılması gerek zaten bu yüzden garantiye gönderdim umarım orda kesin bir şey söylerler neden olduğu hakkında, ayrıca bende sizin gibi düşünüp bunu aldım kaliteli diye maalesef bomba gibi patladı...
  19. S

Çözüldü✓ RTX 3080den Geçilecek Ekran Kartı

Bende araştırdım zamanında dengi yok maalesef 4070 diyorlarda, render için kesinlikle 3080 daha iyi, ilerde bütçe artırıp 4080 e geçmek en iyisi, ayrıca şuan gerçekten acil değilse MSI 3080 gaming Trio Z kullanan biri olarak bunda kalmanizi oneririm
  20. S

Kesinlikle yazacağım bakalım umarım kurtarmış ve sadece kendisi gitmiştir, muhtemelen öyle olmuştur elektirikten kaynaklı bu elektirik şirketine dava da açsam boş kanıt nasıl olacak elimde bilmiyorum çünkü başka bir şey yanmamis evde bu gitmiş acaba kısa devremi yaptı psu içerde onu da bilmiyorum...
Geri