Arama sonuçları: *

• Users: fatihb14
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

Ryzen 5 7600 işlemcimi nasıl satmalıyım

haklısnız hocam galiba tek tek satmakta biraz uğraştırcak vaktim çok yok o yüzden ama aklımda şeyde var hani bekletip belki daha sonra 2. sistemi mi kursam acaba dedim çünkü sağlam parçalar var elimde hani garantililer bide sıfır aldım hepsini direkt satmak ne kadar mantıklı bilmiyorum
  2. F

Ryzen 5 7600 işlemcimi nasıl satmalıyım

arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler konuyu doğru açabildim mi tam emin değilim yanlışım varsa düzeltebilirseniz iyi olur benim elimde şuan ryzen 5 7600 işlemci psu kasa anakart hava soğutma var bunlar hepsi 1 yıl oldu alalı daha yanbi garantisi devam eden kutulu ürünler yeni pc...
  3. F

ASUS TUF Gaming A15'ten cızırtı sesi geliyor

Merhaba ASUS TUF Gaming A15 cihazımı alalı 6 ay oldu. Daha önce çok dikkat etmedim ama laptoptan sürekli bir cızırtıya benzer ses geliyor. Hoparlörden değil bu arada laptopun içinden geliyor. Hoperlörle bir alakası yok bu sorun tam olarak nedir çözümü var mıdır? Bana sıkıntı yaşatır mı garantiye...
  4. F

Kasama maks kaç cm ekran kartı takabilirim

Arkadaşlar herkese iyi forumlar ilk defa PC toplamanın verdiği heyecan ile ile ilerisini düşünmeden revenge marka bi kasa aldım 2.el ama her şey bittikten sonra sıra ekran kartını almaya geldiğinde fark ettim ki kasaya her ekran kartını takamıyorum aldığım kasa matx kasa ve tam modelini...
  5. F

Rtx5070 mi yoksa rx9070 alınmalı

Kasama sığar mı Psu belki daha sonra hallederim zaten yaza kadar boşta durcak
  6. F

Hocam diyelim 9070xt almaya karar verdim bu benim kasama sığar mı 1741469141 Rx9070xt asus prime modeli sığar mı kasama
  7. F

30k olan asus prime sığmaz ise hiç bakmaya gerek yok zaten 30 k bile zor çıkıyorum o zaman geriye saphirenin 9070 2fanlı modeli kalıyor galiba
  8. F

Yani hocam kısacası 3fanlı sığar mı bu uzunluklardan pek anlamıyorum
  9. F

https://m.n11.com/urun/revenge-nova-3-rgb-fanli-temperli-cam-bos-panel-m-atx-oyuncu-bilgisayar-kasasi-beyaz-50412731 Kasam bu acaba 3 fanlı sığar mı sığmaz ise zaten tek seçeneğim 9070 2fanlı model olacaktır
  10. F

9070 27k hocam bide şöyle bi sıkıntı var kasamı resimlere ekledim 3fanlı sığmaz gibi duruyor linkini atsam bakabilirmisniz
  11. F

Hocam imkanım olsa zaten bende düşünmeden 9070xt alırım bütçemi çok aşıyor rtx5070 30k bile yetmiyor rx9070 anca yetiyor öyle söyleyeyim ama derseniz indirim gelme ihtimali var yaza kadar bekleyebilirim yaza kadar zaten alsamda kullanmayacağım 1741468021 Edit render düşüncem şuan yok sadece...
  12. F

Testlerde bazı oyunlarda nvidia öne geçiyor açıkçası kararsızım ne yapsam bilemedim çok denk gibi ama dlss4 ve fsr4 de hangisi alır oda var bide nvidia mfg falan da var 1741467808 2fanlı almam bi sorun yaratır mı
  13. F

Reis diyorum ya bütçem yok 35k ya kadar çıkamıyorum ya bu 2 kart arasında seçim yapacağım yada bunlarda indirim bekleyeceğim malum Tr şartlarında indirim gelmesini beklerken zam gelmesi daha olası
  14. F

Arkadaşlar 1 ay önce sistem topladım amd ve nvidia yeni kart çıkaracağı için ekran kartı almadım şuan beklediğim 2 kartta satışa çıktı ama başlıkta yazdığım gibi hangisi almam daha mantıklı olur fiyat olarak bakınca rtx 5070 30k rx 9070 27k çıkabileceğim maks rakam 30k bu kartlar işlemcimde...
  15. F

Laptobumu kendim temizleyebilirmiyim

kanka hp kendi vidyosunda ızgaraya süpürge tutabilirsiniz diye gösteriyor denesem fanlara falan zarar gelmez demi
  16. F

Laptobumu kendim temizleyebilirmiyim

Öncelikle herkese merhaba, HP Pavilion 15-EC0005NT modeli olan bir laptopum var laptopu alalı yaklaşık 4 yıl oldu ama daha önce içini açıp hiç temizlik yapmadım ve servise de vermek istemiyorum güvenemediğim için öncelikle sıcaklıkları boşta 55 derece genelde Valorant gibi bir oyunda her şey...
Geri