Arama sonuçları: *

• Users: Olfi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Olfi

KTC 27 H27E6 alıcam daha iyisi var mı o bütçede

şok etti şu olay
  2. Olfi

16k 7800x3d Alınır mı?

alın geçin 7800x3d hocam çok düşünmeyin yoksa daha da pahalanacak.
  3. Olfi

Paketi açılmış RAM gönderildi

[email protected] adresine mail atın bana direkt dönüş yapmışlardı. Yardımcı olurlar.
  4. Olfi

16k 7800x3d Alınır mı?

Aralarında devasa bi fark yok. 1440p veya aşağısında rekabetçi oyun oynayacaksanız ama 7800x3d her türlü daha iyi.
  5. Olfi

Paketi açılmış RAM gönderildi

Sadece test ettilerse ve ramler ddr5 ise gene iyi kurtulmuşsunuz. Ram krizinden dolayı böyle şeyler görmek normalleşecek hatta yurtdışınsa ddr4 kitlerin üzerine ddr5 heatsinkleri koyup satanlar varmış.
  6. Olfi

DLSS 4.5 ve 20/30/40/50 serisi ekran kartları performansı

hocam yeni nvidia güncellemesini indirdiysen ve nvidia appin de güncelse global ayarlardan DLSS ayarını sona çektikten sonra dlss destekleyen herhangi bir oyunda çalışması lazım. 1767810460 hocam geçen sene dlss 4 çıktığında 20 ve 30 serisinde çok daha stabildi. Şu an yeni serilerine daha...
  7. Olfi

DLSS 4.5 ve 20/30/40/50 serisi ekran kartları performansı

VRAM kullanımı input lagler Şu anlık 20 ve 30 serisi için çok mantıklı grlmiyor dlss 4.5 kullanımı. Updatelerle de düzeleceğini sanmıyorum çünkü FP8'i kullanan kartların çok daha az VRAM kullandığını görüyorsunuz. Hatta bir sonraki büyük updatede FP4 kullanıp çok daha yüksek bir performans...
  8. Olfi

hocam alıyorlar geri sıkıntı yok da sadece kargo işleri uğraşıyorsunuz
  9. Olfi

ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A var hz i düşük ama kalitelidir. Vatandan direkt gidip gözünüzle de alabilirsiniz ölü piksel çıkmasın diye. AOC'un benzer bi modeli vardı ama paneli daha kötü KTC'den ama muhtemelen garanti işi daha sağlamdır, çok satılıyor çünkü trde. KTC monitorü trye geleli 2 ay...
  10. Olfi

Ölü piksel çıkabiliyor bu modelde KTC kalite kontrol biraz cırt ama o fiyata daha iyi monitör yok. İncehesap alıyormuş geri forumda birkaç kişi yazmıştı. Sonra ne oldu bilmiyorum tabii ama sağlam çıkarsa baya iyidir.
  11. Olfi

Yardım 10-15k bütçe 2k mı 4k mı

4k 60 fps'e ok seniz sıkıntı yok da şu an 4k 60 fps hocam biraz daha 5-10 senelik ayarları kurcalamadan oynamak istiyorsanız 2k her türlü daha iyi. Ayrıca KTC monitorünün renk gamutu ve diğer değerleri yüksek ihtimal Philips'ten daha iyidir dediğim gibi.
  12. Olfi

Yardım 10-15k bütçe 2k mı 4k mı

Attığın KTC baya iyi monitör sadece kalite kontrol ve ölü piksel sıkıntısı var. 5070 için nativede 2K daha iyi zaten.
  13. Olfi

RDR2'de işlemcimin çok ısındığını düşünüyorum

kapatın öyle deneyin
  14. Olfi

RDR2'de işlemcimin çok ısındığını düşünüyorum

işlemci üzerindeki igpuyu kullanıyor olabilir. 5070'i kullandığından emin olun o kadar az usage alma şansınız yok rdr2'de
  15. Olfi

Yardım Hp victus 16 ram yükseltmesi sonrası mavi ekran sorunu

crucial bazen uyumlu dese de bazı hp modelleri ile ramleri uyumsuz çalışabiliyormuş. samsunglar daha stabil diyorlar: https://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Operating-System-and-Recovery/RAM-Upgrade-Problem-HP-Victus-15-Not-Detecting-16GB-Module/td-p/9385158
  16. Olfi

Yardım Hp victus 16 ram yükseltmesi sonrası mavi ekran sorunu

hocam 32x2 sorunsuz çalışıyorsa niye geri yolladınız
  17. Olfi

Pc fiyatları düşer mi

anakarttan anakarta değişiyor bu attığında yok
  18. Olfi

Telefonda discord nasıl kullanılır

VPN şart değil. Discord uygulamasını indirdiyseniz telefon da androidse: https://github.com/dovecoteescapee/ByeDPIAndroid apksını indirdikten sonra DNS ayarını 77.88.8.8 command line editor kısmına da: ciadpi --disorder 1 --auto=torst --tlsrec 1+s ciadpi --fake 1 --ttl 5 yazdıktan sonra...
  19. Olfi

Bu laptop Bluestack oynatır mı? ACİL

normal hocam ram baya pahalandı. 8 gb ile de oynamaz değil de sıkıntı çıkartabilir. Gündelik işleri fln da daha rahat olur 16yla ondan dedim.
  20. Olfi

Bu laptop Bluestack oynatır mı? ACİL

cpu yeterli de 8gb ram zorlayabilir. 16 gb tercih etmekte fayda var
Geri