Arama sonuçları: *

• Users: JUBAWP
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. J

Yardım 1000 TL Klavye Önerisi (Acil)

https://www.itopya.com/aula-s100-pro-rgb-mekanik-hot-swap-brown-switch-mavi-kablosuz-gaming-klavye_u30624
  2. J

İşlemci satıcam yardım

Bizler son kullanıcıya hizmet veriyoruz bu nedenle net bir bilgi aktaramayacağız. diye cevap geldi
  3. J

İŞLEMCİYİ İADE EDEMİYORUM

N11 üzerinden dfsbilgisayar diye bir yerden AMD Ryzen 9 7900X3D 4.4 GHz AM5 128 MB Cache 120 W Box İşlemci aldım . Ürün elime ulaştı ve takmak için açtım üzerinde lekeler vardı fotografları da mevcut yükleyeceğim. Hiç kullanmadan direkt 1 gün sonra iade etmek için kargoya teslim ettim . Satıcı...
  4. J

İşlemci satıcam yardım

Merhabalar Hazır sistem olarak bir kasa aldım içinden sadece işlemciyi değiştirdim. İşlemciyi ayrı tek satıcam ama faturada bütün parçalar tek tek yazıyor ve tek fatura bunun satışında faturayı nasıl alıcıya verebilirim? 1.5 sene de garantisi var
  5. J

İşlemci üzerinde kapalı kutu olmasına rağmen izler var

Üründe kapalı kutu olmasına rağmen böyle izler var ? Genel üretim hatası mı ?
  6. J

Tray işlemci alınır mı ?

bende 360mm soğutucu var msı o sorun değil ayrıca pckolik güvenilir mi ?
  7. J

Tray işlemci alınır mı ?

AMD RYZEN 9 7900X3D TRAY alınır mı ? https://pckolik.com/urun/amd-ryzen-9-7900x3d-tray-44ghz-12-cekirdek-128mb-am5-5nm-islemci
  8. J

Pckolik işlemci almak için güvenilir mi ?

kanka 128 mb önbellek 12 çekirdek varken niye 32 mb önbellek olanı alayım zaten 7500F var aynı klasman
  9. J

Pckolik işlemci almak için güvenilir mi ?

Pclikten bunu almayı düşünüyorum sizce güvenilir mi ? Tray işlemci galiba bir sıkıntı çıkar mı ? Çıkarsa iade işlemleri kolay mı ?
  10. J

Monster Abra a5 v17.4.1 15,6" gaming laptop

özelliklerini de paylaştım ? 1727982098 özelliklerini de paylaştım
  11. J

Monster Abra a5 v17.4.1 15,6" gaming laptop

Monster Abra a5 v17.4.1 15,6" gaming laptop 3060LI 30K ALINIR MI ? Özellikleri bunlar
  12. J

sıvı soğutmayı öne taksam sıkıntı çıkar mı ?

O kadar haklısın ki ben artık yoruldum uyumlu diye aldım elimde kalacak hepsi mal gibi ortada kalıcam.Kasa alayım desem 5k masraf elimdekini kime neye vericem
  13. J

sıvı soğutmayı öne taksam sıkıntı çıkar mı ?

Ben bu ikisini aldım ve destekliyor diyor ama üst kısma ben takamadım. Bilindik bir yere verdim o da sıkıştırıyor dedi.Birisi bana açıklayabilir mi mantığını kafayı yicem en kötü ön kısma takıcam yoruldum artık lanet olsun
Geri