Arama sonuçları: *

• Users: Engiinck
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Engiinck

Yardım Monitör ve Çift Kollu stant önerisi

Çift kollusu ergonomik açıdan rahat olmuyor diyor herkes hocam. Ben 2 tane tek kollu alıp ona göre montaj yapacağım acıkcası.
  2. Engiinck

North BAyou alıcam hocam zaten siparişini oluşturdum Monitöre karar veremedim sadece
  3. Engiinck

Monitör alacağım için öneri

Tayfun hocam Stand ile kullanacağım 2. ekran olarak 24 inc max (yerim yok maalesef) 1080p iyi bir monitör önerisi yapar mısınız rica etsem. Hazırda konumda var oraya etiketleyeceğim sizi ayrıyeten.
  4. Engiinck

Hocam ölçümleri şimdi yaptım. 27 içn 2 tane maalesef çok kötü bir görüntü oluşturuyor mecburen 21-24 inç arası bir ürün almak zorunda bir ürün alacağım gibi gözüküyor. Ona göre öneri yaparsanız benim için iyi olacaktır. vesa bağlantısı olmak zorunda. Aklımda LG ultragear, Philips Evnia, Asus...
  5. Engiinck

Hocam 27 inç 2k gönlümden geçen ama zannetmiyorum sığacağını ben detaylı bir ölçüm yapıp bakacağım tekrardan duruma göre.
  6. Engiinck

Teşekkürler hocam dediğiniz gibi yapacağım. 1771184854 Monitör için halen önerilere ihtiyacım olacak. Aşırı üst düzey bir şey istemiyorum. ortalama 7.5k - 10k arası alabileceğim en iyi monitörü almak istiyorum. Bütçede oynama yaparım biraz daha genel olarak böyle yazdım.
  7. Engiinck

Teşekkürler bilgi için. NorthBayou'dan daha iyisi var mıdır bu sektörde? Güven ile alabilir miyim? Birde 2. monitör için önerilere ihtiyacım var hocam. 24 inç düşünüyorum kötü bir monitör olsun istemiyorum.
  8. Engiinck

Monitör için önerin nedir hocam?
  9. Engiinck

Selamlar imzada ki sistemimde hazır olarak kullandığım bir Dell 27" G2724D monitör mevcut ve kutsundan cıkan ayaklarıyla birlikte kullanıyorum. Çift monitör ve tutucu ile kullanmak istemekten ötürü bu konuyu açma gereği duydum. Bütçe konusunda çok bir problemim yok ama gidip 15-20k gibi bir...
  10. Engiinck

4070 Super için 2k Monitör Önerisi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g2724d-27-1-ms-qhd-pivot-oyuncu-u-fiyati,256371102.html https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-q27g2s-27-1-ms-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,340541290.html Birkaç araştırma daha yaptım bunları da buldum hocam.
  11. Engiinck

Hocam bütçeyi birkaç bin daha artırabilirim. Sence alınabilecek en iyi 2k hangisidir 8-9k cıvarı .
  12. Engiinck

4070 Super - R5 7600x li bir sistem topladım şuanda tek eksiğim monitör kaldı ortalama bütçem 7k. Bu fiyata bulmak biraz zor olacak gibi gözüküyor ama birkaç ürün buldum. Tavsiyelerinizi ve bunların alınıp alınmayacağını söylerseniz çok mutlu olurum. https://www.amazon.com.tr/dp/B0C7GJXWQZ...
  13. Engiinck

R5 7600x ve 4070 super sistem hakkında

Tamamdır teşekkür ederim
  14. Engiinck

Bu pc ye monitör önerileri yapabilir misin? Birazda olsa bütçeyi geçebilirim.
  15. Engiinck

Hocam monitör dahil 60k 😅 Şuanda parçaları ben en ucuz yerlerden ve kupon kodları ile 54.6k ya alabiliyorum. Üstüne de güzel bir monitör alacağım. Konuyu açmam da ki sebep de bu parçaları tek tek aldığım takdir de herhangi bir takarken sorun çıkar mı vs. Ya da almam gereken eksik parçalar var mı...
  16. Engiinck

50-60k 1722065243 Birde monitör alacağım 2k 27 ve üstü inc f/p bütçe ortalama onda 7k civarı
  17. Engiinck

Teşekkür ederim hocam tavsiyen ile değişim sağlıyorum. Onun haricinde kasa vs sıkıntı yaratır mı?
  18. Engiinck

İşlemci: AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz 32MB önbellek 6 çekirdek AM5 5nm tray işlemci. Ekran kartı: MSI GeForce RTX 4070 Super Gaming X Slim 12 GB GDDR6X 192bit DLSS 3 ekran kartı. Anakart: MSI Pro B650M-B AMD B650 soket AM5 DDR5 6800MHz (OC) M.2 anakart. RAM: Corsair Vengeance RGB DDR5 RAM 32 GB...
Geri