Arama sonuçları: *

• Users: tutsky
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Safir Nitro+ 9070xt 16gb

en harıka 9070xt dir. 5080 kartım var satıp 9070xt nıtro almayı dusunuyorum o derece kraldır .
  2. T

Retro Pc Topluyorum, Bileşen Seçimi İçin Yardım

ıkı ekran kartı arasında kesınlıkle şiddetle 9070xt
  3. T

Öneri AMD 9060xt Alınır mı?

wattman mazide kaldı . 9060xt alınır tabı butcenız bence 5070 bandına cıkmıyorsa tercıh edılmelı.
  4. T

2m-2.4m Arası Hb veya Suv Önerisi Min Yıl 2023

hocam bu fıyatlara gıdıp hb almayın derım , suv tadı bambaşka. 2025 elite bayon kullanıyorum b segment olmasına ragmen butun hblerden konforlu
  5. T

2m-2.4m Arası Hb veya Suv Önerisi Min Yıl 2023

kia sportage tavsıye ederım bende hybrid , 3008 hybrid baya ıyı , nissan qasqai baya iyi .. butcen guzel hybrid guncel motor bayılere gıdınce ıcıne sınenı alırsın. vw hiç tavsıye etmem teknoloji olarak gerıdeler . sen bi en yakın kia bayine git bence :D
  6. T

Sistemim Ne Kadar Eder Satamadım Bir Türlü

cok tesekkur ederım sag olun <3
  7. T

cpu anakart gpu olarak bır parca satısı dusuneyım , arabayı yaptırıp 9070xt kasa dızeyım taksıtlı mantıklı gıbı geldı bir an .. sag olun dostlar ..
  8. T

su ılanın fıyatını asagı cekelım de olmadı bi 9070xt sistem dızerım ona sonra karar verecem :) ayrıca ps5 var bır sure orda takılırım :)
  9. T

dostum cocuk var 2 yasında hıc oturtmuyor kı cimcime en azından pc yı tasırım ondan kacarım vs gıbı dusundum
  10. T

nitroya bayılıyorum aslında. ama laptop alırım artık bunu satınca
  11. T

parca parca satınca da satmamın anlamı kalmayacak arabanın motoru rektefıye etmek ıcın satayım dedım parca parca satınca yıne borca gırmek zorunda kalacam mecbur :D 1781087404 aynı parcaları toplayınca sıfır 165-170 k yapıyor dostum o kadar da degıl. lısteden ssd ekran kartını öldürmüşsün...
  12. T

4050 Laptop ile 2k Oyun Oynanır mı?

oynatır destekler . işlemci iyiyse fps degerlerı dlss performans ıle guzel olur
  13. T

parcaya donecem bu gıdısle de o zaman satmamın bır anlamı kalmayacak nakıt lazım oldugu ıcın
  14. T

aklıma o da geldı 7800x3d 5070 sistemler 120k cıvarı gelıp bana pazarlık yapsa daha ıyısını alacak aslında ama pesın para yok kımsede sanırım
  15. T

gercekten ıyı fıyata koydum 10k da dusmeyı bıle goze aldım ama yok yanı mesaj bıle gelmıyor telefona
  16. T

Arkadaslar merhaba , geçen ay hanımın araba motor yedi bir hafta 10 güne çıkacak kısmetse bende sistemimi 8 ay once dizdim fakat cocuk var dıye cok oturamıyorum bari satıp sanayi parasını cıkarayım dedım ılanda 1 aydır ama ya cok komık teklıfler gelıyor ya da hıc satılacak gıbı durmuyor 130k...
  17. T

Çözüldü✓ 9800x3d ve RTX 5080 Sistem İçin Anakart ve Kasa Fanı Önerisi

https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/9800x3d-rtx-5080-garantili-sistem.4184/
  18. T

Bu Sisteme Kasa ve Soğutma Önerir Misiniz

5070ti seviyesinde bir kart 9070xt. sapphire pulse 34k civarı ona bakabılırsınız.
  19. T

Bu Sisteme Kasa ve Soğutma Önerir Misiniz

5070 alacagınıza 9070xt sapphire pulse alsanız daha cok performans alırsınız. hemen hemen aynı fıyat...
  20. T

5080'li Full Beyaz Sistemim Ne Kadar Eder?

9800x3d 5080 sistemim 120k ya 1 aydır satılmıyor. ust duzeylere cıkınca nakıt olarak bu fıyatlara satmak baya zor . parca satısına yonelecek gıbıyım ben de ...
Geri