Kac derecede calisirsa çalışsın nvidianin fiyasko bir kartı. Ti modeliyle arasindaki fiyat farkından anlar zaten hic ekran kartindan anlamayan biri bile. Bende 4070super var ve performanslar birebir aynı. Yani butun mesele sogutma degil.
Konuyu okudum sen 9 taksit ve beyaz dedigin icin bulabildigim urunleri attim. Ayrica istemedigin markalar da var. Keske her sey istedigimiz fiyatta ve istedigimiz taksit sayisinda olsa
Masaüstü için dibine yanaşmadan normal mesafeden oyun oynarken ya da sohbet ederken sesimi iyi algılayacak net iletecek bir f/p mikrofon onerisine ihtiyacim var. Butce max 1500. Havit in birkac modelini gordum bu bantta ama emin olamadim.
Ya bu iş yıllardır tartışılır va panel daha gerçek tonlar oluştururken ips daha canlı ve göz doldurucu görüntü verir. Genelin dediği gibi iyi bir va(ghosting yapmayan), ips e tercih edilebilir ama hep ips kullanan birini va memnun etmeyecektir.
Ben de aynısını onerecektim kendim de kullanıyorum tam bi canavar. Gecen hafta gaming gecesinde de vardi iyi fiyata. Yine düşer uygun zamani bekleyip alın.