Arama sonuçları: *

• Users: BabaYaga89
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. BabaYaga89

MSI RTX 4070 VENTUS SICAKLIK

Normal sayilir ventus modelleri bu şekilde genelde ısıları. Yine de cok eskidiyse bi termal macun ve pad değişikliği iyi olur.
  2. BabaYaga89

Vatan RTX 5070 indirim

Kac derecede calisirsa çalışsın nvidianin fiyasko bir kartı. Ti modeliyle arasindaki fiyat farkından anlar zaten hic ekran kartindan anlamayan biri bile. Bende 4070super var ve performanslar birebir aynı. Yani butun mesele sogutma degil.
  3. BabaYaga89

STEAM AİLEMİZE ÜYE ARIYORUZ

Steam kapanınca gelen pişmanlık hissi:D
  4. BabaYaga89

DDR4 ucuz yollu güçlü işlemci var mı?

Ddr4 te 5600 candır. En f/p islemcidir bir cok ekran kartiyla ve farkli çözünürlüklerde kullanmisligim var üzmez.
  5. BabaYaga89

Sistem hakkında yardım.

Bu konuda bir sey soracağım? Ayni durum 600mhz ram icin gecerli mi? Benim ramler 6000mhz mesela. Dusurmeli miyim? Cl36 ram kullaniyorum
  6. BabaYaga89

ŞİMDİYE KADAR DÖNEMİNE GÖRE KULLANDIGINIZ EN İYİ EKRAN KARTI?

Gtx 970 kullanmıştım zamanında. Çok iyi karttı
  7. BabaYaga89

9 Taksit Beyaz 5080 Var Mı?

Konuyu okudum sen 9 taksit ve beyaz dedigin icin bulabildigim urunleri attim. Ayrica istemedigin markalar da var. Keske her sey istedigimiz fiyatta ve istedigimiz taksit sayisinda olsa
  8. BabaYaga89

9 Taksit Beyaz 5080 Var Mı?

https://app.hb.biz/hieyVSWtP3S1 https://app.hb.biz/3G3MLOom8FOO Hb world karta 9 taksit bunlar
  9. BabaYaga89

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Evet bu üst modeli standli olmasa daha iyi teşekkür ederim ilgilendiğin için
  10. BabaYaga89

Öneri Mikrofon önerisi alabilir miyim?

Girmemis bu hafta indirime
  11. BabaYaga89

Eger oyleyse cok iyi fiyat. Gaming gecesinde 1300 e görmüştüm o urunu. Ne zaman oluyor happy hour?
  12. BabaYaga89

Teşekkürler
  13. BabaYaga89

Oyunlardaki indirimleri tek bir yerden takip edebileceğiniz bir site geliştirdim

Guzel olmus eline sağlık. Oneri olarak akakce mantigiyla oyunu yazarak altalta her platformun fiyatini gorsek cok daha islevsel olmaz miydi?
  14. BabaYaga89

Masaüstü için dibine yanaşmadan normal mesafeden oyun oynarken ya da sohbet ederken sesimi iyi algılayacak net iletecek bir f/p mikrofon onerisine ihtiyacim var. Butce max 1500. Havit in birkac modelini gordum bu bantta ama emin olamadim.
  15. BabaYaga89

VA Panel Mi Yoksa IPS Panel Mi ?

Ya bu iş yıllardır tartışılır va panel daha gerçek tonlar oluştururken ips daha canlı ve göz doldurucu görüntü verir. Genelin dediği gibi iyi bir va(ghosting yapmayan), ips e tercih edilebilir ama hep ips kullanan birini va memnun etmeyecektir.
  16. BabaYaga89

Bu Fiyatlar Ne Olacak 7800X3D 1 Günde Uçtu??

Zaten şu indirimlerin ya da uygun fiyatlarin bir kere kart atımına ya da maaş gününe uygun olduğunu görsek...
  17. BabaYaga89

İslemci İçin Tavsiye Lazım??

Ben de aynısını onerecektim kendim de kullanıyorum tam bi canavar. Gecen hafta gaming gecesinde de vardi iyi fiyata. Yine düşer uygun zamani bekleyip alın.
  18. BabaYaga89

Sistemim için upgrade yapmalı mıyım?

Satıp 5060ti ya da üstü bir modelli am5 sistem daha mantıklı. am4 e daha fazla para harcanmaz.
  19. BabaYaga89

❌İndirim Bitti! MSI B850 Gaming Pro WIFI6E AMD AM5 DDR5 ATX Anakart 8.569TL

Ulan şu kartın m modelini 3 4 ay once 9k ya aldım olaya bak. Bu anakart piyasası dansöz gibi
Geri