Arama sonuçları: *

• Users: -SWX
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. -SWX

My Summer Car arabanın salonuna elektrik gelmiyor

Oyunda iki kez yaşadım bu sorunu ilk yaşadığımda yeni başladığım için herhalde benim hatamdır dedim ve yeni save açtım ancak yeni save'de aynı olunca moralimi bozdu olay şöyle arabanın motorunu komple yaptım elektrik bağlantıları full akü şarjlı yani dolu arabanın içine girip kontağı...
  2. -SWX

Youtube arayüz değiştirme

yanıtınız için teşekkür ederim
  3. -SWX

Youtube arayüz değiştirme

Arkadaşlar youtubeda bir şey fark ettim oturum açmadan girince arayüz farklı oluyor oturum açınca değişiyor bende arayüzü sevdiğim için oturum açtıktan sonra da kullanmak istiyorum görselleri ekledim sizce ne yapmam lazıım eski hali ve yeni hali görseldedir
  4. -SWX

Red Dead Redemption Ekranın Bir Tarafında Rüzgar Esiyor Gibi Oluyor

Konuya sonradan gelecek arkadaşlar sorun Radeon Boost'an kaynaklı kapatıp oynayın
  5. -SWX

yardımın için teşekkürler
  6. -SWX

en son çözüm olarak kullanıcam
  7. -SWX

radeon boosttan olabilir mi 1738101702 nasıl yapabilirim tam olarak
  8. -SWX

AMD RX580 8GB 1738101596 hocam radeon boosttan olabilirmi acaba
  9. -SWX

dosyaları doğrulayacağım oyun ayarlarının ekini yayınladım tam ekran oynuyorum fakat bazen çerçevesiz tam ekran yapıyor kendiliğinden
  10. -SWX

Arkadaşlar ekte de eklediğim gibi sürekli bi iz var ve oyun zevkimi mahvediyor bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen bilen arkadaşlar inceleyip geri dünuş yapsınlar
  11. -SWX

Ready or Not Oyun Yanıt Vermiyor (LÜTFEN YARDIM EDİN)

Ready or Not oynarken bi anda donup kalıyor ve hiç bir şekilde düzelmiyor sistemim oyunu fazlasıyla destekliyor her hangi bir mod yüklü değil dosya doğrulaması yaptım lütfen biri yardım etsin
  12. -SWX

Ready Or Not Oyununda Görev Yaparken Donup Kalıyor Ve Yanıt Vermiyor

şunu bilen bir kişi yok mu ya
  13. -SWX

Ready Or Not Oyununda Görev Yaparken Donup Kalıyor Ve Yanıt Vermiyor

Konu başlığında da belirttiğim gibi oyuna giriyorum göreve girmeden önce her hangi bir sorun yok bilenler bilir poligonda falan ancak göreve girdiğimde hiç bir şey yokken durduk yere tık diye donup kalıyor daha sonra görev yöneticisinden kapatıyorum bazı kaynaklarda DirectX11 ile deneyin dediler...
Geri