Arama sonuçları: *

• Users: Leobrientw
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

🔥İndirim Ktc 24.5'' H25t7 Fhd Ips 200hz 1ms 3.499₺ (Visa Kart Premium'a Özel)

2 gündür ktc h25t7 kullanıyorum. sitesindeki control centerı kurdum birde osd güncellemesi var geri dönülmez şekilde bozabilirmiş yanlış yaparsam nası yapılıyo bilen varmı yada değermi yeni ayar falan geliyormu?
  2. L

Ceramical Masalar Alınır mı?

ms1 de sallanabilir ms2 de sallanmaz almadıysan eğer söyliyim ms2 de ortada destek için bir parça daha var
  3. L

🔥İndirim Arpelia Gri 160x80x75 Masa 3400tl Troy Kart ile 3200tl

ceramical ms2c sağ tarafta çekmecesi olan modeli aldım trendyoldan daha kargoya verilmedi kurulumunu bilen varmı çekmecelinin nb80 oluyormu
  4. L

🔥İndirim Ktc H25t7 200hz Monitör 🔥3.849₺

hocam 5k bütçeye msi 244f mi ktc mi peki size? düşük gecikme önemli benim için.
  5. L

Gamepad Önerisinde Bulunabilir Misiniz?

https://shop.connectgame.com.tr/products/flydigi-dune-fox-kablosuz-gamepad-hall-effect-stick-drift-dead-zone-yok-pc-switch-steam-uyumlu-beyaz?_pos=3&_psq=fox&_ss=e&_v=1.0 Connectgame'de bayram indirimleri ile ilgili instagram hesabında bunları paylaştı ben zaten almştım gamepad. Sıcak fırsatlara...
  6. L

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

YARIŞMACI ARAKADAŞLARA BAŞARILAR.
  7. L

parayı çekti 60 tl böyle kaldı
  8. L

stoğu olmayan bir ürün olabilirmi acaba ben bulamadım birde id şeyini bizimi kekliyolar
  9. L

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

claws tactical mortal yeni aldım şuan memnunum ama iade edip bunumu alsam standlı falan
  10. L

❌İndirim Bitti! Claw's tactical mortal kablosuz gamepad 989 TL

hocam nasıl kol bende aldım sabaha elimde olur
  11. L

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Mortal Gamepad - 1.187 TL

bende aldım sabah elimde olur iyi mi? kol
  12. L

Gamepad Drift yapıyor

geçen gün bana yanlış ürün gönderildi evden aldı hb yenisini gönderdi. iadeyi hb üzerinden yaparsanız yeni gamepadi göndermeseler bile para iadesi zorunlu değilmi?
  13. L

Gamepad Drift yapıyor

Hepsiburada evinizden almıyormu iadeleri hocam hepsiburadadan bukadar kötü bir deneyim olmamalı bende fantech shooter 3 alacaktım vazgeçtim bunu aldım sizin yorumdan görüp. Herkese aynısı olacak diye bir şey yok gerçi ama umarım sorun çıkartmaz çakma xbox 360 kolunu pcde 3 yıldır sorunsuz...
  14. L

Gamepad Drift yapıyor

hocam bende aldım kolu hbde yorumunuzu görüp yarın elimde olur. son durum nedir acaba? claws türkiyeyle ilgili bir sorun oldumu?
  15. L

Çözüldü✓ Apu sistem için yardımlarınızı bekliyorum

hocam okul başlamasaydı facebook gruplarından sarı siteden pg li çözerdim direkt facebook gruplarından alabilirsin ileriye dönük diyorsun r5 7500f li am5 apu ikinci el bir sistem uygun olacaktır sonradan ekran kartı eklemesiye oynayamıyacağın oyun yok
Geri