Arama sonuçları: *

• Users: ProteinTozu
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

Polonya da üniversite okumak

Bu sene girmeyeceğim 2027 Mart gibi açılıyor kayıtlar o zaman başvuracağım 1777319425 Bilmiyorum romanya hakkında hiç araştırma yapmadım siz önerir misiniz
  2. P

Peki siz hangi şehiri önerirsiniz eğitim kalitesi bakımından sponsor olarak ailemi gösterebilirim
  3. P

Dostlar merhaba bu aralar aklımda yurt dışında üniversite okumak var aklımdaki bölüm siber güvenlik Polonya ve İtalya arasında kaldım. İtalya 10k euro hesabında para olmalı diyor Polonya da böyle bir zorunluluk yok 2K Euro olsa bile kabul oluyor siz ne düşünüyorsunuz başka önerebileceğiniz şehir...
  4. P

2 yıllık Grafik Tasarım Okumak Mantıklımı?

Teknik alan en mantıklısı teknikere sürekli ihtiyaç olur
  5. P

Yapay zekanın bilgisayar Mühendisliğini işsiz bırakacağını sanmıyorum şahsen
  6. P

Haklısınız şimdi aklımda şöyle bir plan yaptım açıktan tıbbi dokümantasyon okuyacağım iki yıl boyunca azar azar kpss çalışacağım aynı zaman da bir işte çalışacağım hem birikim yaparım hem de okul okumuş olurum
  7. P

Anladım kardeşim bakalım daha çok zaman var önümde
  8. P

Şuan o kadar gelişmemiş olsa bile ileride gelişecektir
  9. P

Evet belki diploma bir işe yarar diye düşündüm ama yaşadığım ülkeyi unuttum ej iyisi iki yıllık tıbbi Dokümantasyon okuyup atanmak en azından garanti
  10. P

Sizin dediğinize bakılırsa teknik ressamlık sa zor yapay zeka artık Makine parça tasarımı vesaire yapabiliyor birçok insandan daha iyi yapıyor Üstelik
  11. P

Herkese selam aklımda açıktan 2 yıllık grafik tasarım okuyup ozalit dükkanı açmayı düşünüyorum sizce bu işte para var mı kartvizit düğün davetiyesi afiş el broşürü gibi şeyler tasarlayacağım siz ne düşünüyorsunuz
  12. P

14 Ayda Sayısal 25K Yapılır Mı?

Mental olarak vazgeçeceğimi sanmıyorum bu benim son şansım bu yüzden ne olursa olsun çalışmak zorundayım 1776490788 Yatay geçiş malesef alttan Dersim olduğu için imkansız
  13. P

Bu arada söylemeyi unuttum şuna Biyoloji okuyorum dedim diş dersleri olan biyofizik Biyoistatistik Biyokimya derslerini gördüm ve hepsinden geçtim bu derslerden muaf olur muyum
  14. P

Bu ikinci Senem olacağı için tekrar adapte olmam uzun sürmez diye düşünüyorum daha önce günde 5-6 saat çalışırdım
  15. P

Evet az süre değil 1776440078 Biyoloji bölümünü sevmeme nedenim aşırı detaylı olması ben aslında tyt ayt Biyoloji seviyormuşum onu anladım diş bölümünü gerçekten seviyorum
  16. P

Biyoloji dersini seviyordum onun üzerine bu bölümü seçtim bölümün içine girince sadece tyt ayt kısmını sevdiğimi fark ettim bu yüzden tekrar girmek istiyorum istediğim yeri kazandığım zaman ailem de mutlu olacaktır ama insan ister istemez düşünüyor 1776417878 Haklısınız doğru konulara çalışmak...
  17. P

Belki zor ama yapılamayacak bir şey değil tek sorun ailemin maddi imkanları borçları olduğu için çalışmamı istiyorlar eğer mezuna kalırsam onlara destek olamayacağım
  18. P

Herkese merhaba, şu an Biyoloji okuyorum ama istediğim bölüm değil bu yüzden tekrar sınava gireceğim bu sene OBP kırılıyor bu yüzden 2027 de gireceğim hedefim diş Hekimliği sınav senemde 60 net civarına çıktım sonra çalışmayı bıraktım sınavda 500k yaptım sizce bu 14 ayda adamakıllı günde...
  19. P

Devlet Hastanesi'nde diş teli takmak

Anladım bu zamanda 40k dan aşağı tutmaz büyük ihtimalle
  20. P

Devlet Hastanesi'nde diş teli takmak

Hangi şehirde oldunuz acaba büyük şehirlerde uzun sürüyormuş dediler malzeme masrafını ne kadar Ödemiştiniz o zamma
Geri