Arama sonuçları: *

• Users: e398ci
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Sinerji Bilgisayar Kargo Ciddiyetsizligi

Acaba emniyet bandi tasima esnasinda esnedimi?
  2. E

Sinerji Bilgisayar Kargo Ciddiyetsizligi

Sinerji den aoc mini led siparis etmistim 25k. Kutuda eziklik vs yok sadece kucuk bir alanda yuzeysel deformasyon var. Fakat emniyet bandi acilmis gibi . Insan bi strec falan sarar.. kutuyu acmadim bile ve iade icin basvurdum. Bakalim ne olacak.
  3. E

Rtx5080 4k İcin Uygun Mu?

Kargo geldi. Lakin acmadim zira kutu daha once acilmis gibi. Iade talebi olusturdum bakalim ne olacak.
  4. E

Tedekkurler ustad . Inanin rahatlattiniz. Ömrumuz yeterse önumuzdeki yillarda daha iyi hale gelir oled ler o zaman bakariz.
  5. E

Tesekkurler arkadaslar. Aslinda oled bakiyordum . Ekran yanigi belki islwtim sistemindeki algoritmayka biraz onlanebikir lakin fiziksel temizliginin zorlugu beni soguttu. Ozel karisimlar ,iksirler falan hazirlanmasi gerekiyormus🤣 cizilmesi veya leke kalmasi icten bile degil. Cocuklar yapsa...
  6. E

Merhaba arkaslar sistemde 9800x3d ,rtx5080 ikilisi mevcut. 4 k icin uygun mu yoksa 2k monitor mu teecih etmeliyim?
  7. E

Yardım 2k - Miniled - Tandem OLED - 25k₺ Limit ile Monitör Tavsiyesi

Amazon'da yine sinerji saticili 27k. Sineji'nin kendi siteinden verdim siparisi. Dediginiz gibi pahali ana malesef altanatifi yok gibi. Mini led zaten bulamadim baska .marka model. Sistem 9800x3d-rtx 5080 -32 gb ram sanirim 4 k icin yeterli.
  8. E

Yardım 2k - Miniled - Tandem OLED - 25k₺ Limit ile Monitör Tavsiyesi

Fiziksel ve yazilimsal temizligi baya sikintili sanirim oledlerin. Yok alkollu su ,yok ozel mikrofiber bez . Ne kadar da dikkat edilse cizik ya da leke olmama olayi mucize gibi. Bu yuzden ips panele yoneldim. Son karar alma asamasindayim . Asus rog strix xg27ucs mi (19k) yoksa aoc U27G4XM mi...
  9. E

OLED Ekran Yansimasi

Monitor acikti ustad. Tipik magaza demolari donuyordu ve dediginiz gibi magazalarda aydinlatma had safhada. Led monitorlerin yaninda ekran isigi olarak elbette biraz sonuk kaliyordu. Renkler evet canli ama nedense biraz abartili seviyede renkler. 2012 yilinda satin aldigim 1080p panasonic...
  10. E

OLED Ekran Yansimasi

Merhaba. Butceyi zorlayarak Msi 321upd x24 almayi olanliyordum . Bursa asmerkez vatana gittim oledlleri incelemek icin fakat sade 1 adet modelini hatirlayamadigim asus 27 1440p vardi rafda. Sanirim glossy deniyor cunku korkunc bir yansima vardi. Media markt ve teknosa gibi magazalara da gittim...
  11. E

Mag 321up Qd-OLED X24 Vs Mag 321up Qd-OLED

X24 incehesapta 48.900 tl eski model ise Amazon'da 39.900 tl. 9 bin tl fiyat farkina deger mi? Bir de İncehesap mt, msi 5 olu pikselden asagisina degisim yapmiyor dedi. Oledlerde olu piksel cioma olasiligi yuksek mi? Her iki monitorun ekran kaplamasi ayni mi? Tabi ki x24 daha iyidir. Ama...
  12. E

4k veya 2k Monitör Önerisi

45k nerede ustad? En ucuz 48k . Incehesapta 50k.
  13. E

Yardım 2k Oled Seçimi Xg27aqwmg, Xg27acdms, Mo27q3, Q27g41zdf

Ustad hangi marka model bu bahsetdiginiz?
  14. E

Incehesaptan OLED Monitör Alınır mı ?

Kulladigim cumle imla hatali sanirim hocam kusura bakmayin. Bahsettiginiz durum benim icin buyuk sorun.
  15. E

Yok hocam tabii ki sorun.
  16. E

Peki servis raporu (degisim-ucret iadesi) konusunda nasillar. Mesela saticisi Amazon kendisi oldugu monitorum icin servis raporunu gonderdim ve hemen isleme konuldu. Diger firmalar zamani uzatiyor ya da degisim-ucret iadesi konusunda sorun cikariyor mu? Aslinda urun Amazonda var lakin satici...
  17. E

Merhaba. Baslikta belirttigim gibi incehesaptan oled monitor alinir mi? Zira Iade vs durumlarda nasil bir tutumlari var?
  18. E

Rtx5080 Amd9800 Monitor Tavsiyesi.

İncehesap iade vs durumlarda nasil bir tutum sergiliyor acaba? tabii ki keyfi iade degil , olasi bazi kusurlarin erken (14gun) ortaya cikmasi halinde. Bir de Techburada var. Idefix de 6 taksit.
  19. E

Ustad Amazon da satisi olsa dusunebilirim. Tahmin edersiniz iade vs durumlari. İncehesap'da 50bin civari.İncehesap sikuntili yer mi bilmiyorum. Amazon da sanirim bir onceki modeli var 40 bin tl.
  20. E

Merhaba. Msi 274qpx 17 ay civari kullanimda bozuldu. Servis degisim-ucret iade karari verdi. Maalesef Amazon'da urun stogu yok ve ne zaman gelecegi belli degil. Bu sebeple 13bin tl ucret iadesi yapildi. Sistem 4k icin sanirim uygun aslinda. Genelde hikayeli oyun oynuyor cocuklar. 32 inc...
Geri