Arama sonuçları: *

• Users: danbr0997
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

E29 Boss ve E18 Boksör Arasında Kaldım – Yardım Lütfen

Dostum bunlar alüminyum takım. eğer bütçen varsa biraz daha farkli modellere yönel Mr eds e24 Big Boss Pro Eco modeli var 304 paslanmaz çelik. Başka marka model istersen özelden yaz yardımcı olurum
  2. D

Nargile ve tütün hakkında yardımcı olabilecek

Dostum bunun Bir çok nedeni var. 1. Kömür kalitesi Kömür nargilenin kalbidir Yanmayan,kalitesiz veya tam yanmamış kömür karbonmonoksit salgılar buda miğde bulantısı ve baş ağrısı yapar. 2.tütün kalitesi Tütün içerisinde aromalar gliserin nikotin ve tütün yaprağı olur bunların kalitesiz...
  3. D

Nargile ve tütün hakkında yardımcı olabilecek

Güzel kardeşim bir nargile ustası olarak söylemek istiyorum. Öncelikle nargileyi sadece duman için içiyorsan bence içme. Yeni nargilecinin yaptığı nargileyi sevmemenin 3 nedeni vardır 1.ya gerçekten kötü yapıyor 2. Tamamen psikolojik. 3.cafe sahibi o arkadaş gittikten sonra tütün...
  4. D

Arkadaşımıza nargile hediye alıcaz

Dostum selam halen takım almadıysanız bir kaç önerim olucak. Alacağın takım kesinlikle full 304 paslanmaz çelik olması lazım. Takımı alacağın yer çok önemli çünkü Çelik diyip alüminyum demir alaşımlı çakma ürün satan çok. Orjinal ürün satan bazı firma siteleri Nargile uzmanı Tokelnargile...
  5. D

AliDayı üyelik referans Lazım

Herkese selamlar Alidayı Üyelik almayı düşünüyorum ref olabilecek varmı.
  6. D

Binaya kutu konuldu fiber ne zaman gelir

Herkese selamlar binaya 4 ay önce bu kutuyu koydular ama dairelere bir şey çekmediler Fiber ne zaman gelir ?
  7. D

PlayStation 5 Çözülemeyen sorun

Hayır yok arkadaşım ile binamız yan yana ona götürüyorum konsolu problem yok elektrik hattında sorun var galiba bilemiyorum
  8. D

Carlo vakit ayırıp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim bu dediklerini hepsini harfiyen uyguladım ama sonuç yine aynı kablolu oynadığımda bir sorun yok odamda sinyal bozucu hiçbir şey yok ne modem ne bluetooth kulaklık ne de farklı bir şey konsolu iki farklı TV'de denememe rağmen sonuç aynı...
  9. D

Herkese Selamlar. İlgili sorunum 5 aydır devam ediyor çözemedim. PlayStation 5 Açtığımda dualsense yani oyun kolum çok fazla çekmiyor oyunlara girdiğimde tutukluk yapiyor uzaktan fazla çekmiyor. Konsolumu arkadaşıma getirdim orada hiç böyle problem olmuyor. Ama arkadaşımın konsolunu bana...
  10. D

İp tv önerisi alfa iptv vs 5g iptv hangisi daha iyi?

hocam selam 5g iptv almak istiyorum telegram hesabını yollar mısın 1723145388 özelden yazamıyorum acaba siz gönderir misiniz 5g iptv telegram hesabını
Geri