Arama sonuçları: *

• Users: Advocate
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Advocate

Giriş Seviyesi Direct Drive Direksiyon Önerisi (Bütçe 20-25k)

Hocam konuyu öne çıkarmışsınız ama yeşil forumda da söylediğim gibi arıza durumunu göz önüne alın. Ben TR garantili Moza R3 aldım ilk günden arızalı çıktı. Sizin alacağınız belki 1 hafta sonra arıza verecek ki R3 kronik sorunları olan bir model. O durumda elinizde patlayacak. Yurtdışından...
  2. Advocate

Ets2 Vs. İçin Keyif Amaçlı Direksiyon Seti Önerisi

Hangi oyun Xbox gamepad olarak görüyor? Eğer vJoy gibi uygulamalar yüklüyse o da çakışma yaptırabilir. Ayrıca Direksiyonun USB kablosunu kasanın arkasındaki USB portlarına takın. Ön panele ya da Hub'a takmayın. PXN Simracing yazılımını kurduysanız başka bir şeye gerek yok. Onun içinden yazılım...
  3. Advocate

Konu neden yukarı çıktı ki?
  4. Advocate

Bazen indirime giriyor hocam. Yalnız ben yurtdışından direksiyon seti alınmasını tavsiye etmiyorum. Bunlar fabrikasyon arızalı çıkabilen veya kolay arıza verebilen cihazlar. Öyle bir durum olursa geri göndermesi ve tekrar geri gelmesi sıkıntı oluyor. Fanatec gibi burda resmi satışı olmayan bir...
  5. Advocate

PS5'te çalışan o bütçede Direct Drive direksiyon yok maalesef. Bulabilirseniz PXN V12 Lite çalışıyor. Konsolda çalışan en ucuz Direct Drive o. Konsol önemli değilse de PXN VD4 bakabilirsiniz. Moza R3'ten daha üstün bir cihaz.
  6. Advocate

Hocam Direct Drive setler var artık. Thrustmaster ve Logitech'in kullandığı motorlar eskidi. Onlar çıkalı 10 yıl oldu. Şuan Direct Drive motor kullanan Moza ve PXN modellerini öneriyoruz. Merak ettiyseniz aşağıdaki konuya göz gezdirebilirsiniz...
  7. Advocate

Hocam siz her denilene inanmayın :D Onu diyenlerin güncel modeller hakkında fikri yok çünkü. Konu sahibi alabileceği en iyi direksiyon setini almış bile. 1780922690 Hocam hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız umarım :D
  8. Advocate

7 Bin TL'ye Logitech G27 Alınır mı

Evet o arkadaşa ulaşmaya çalış hocam. Satamadı galiba hala ilanı duruyor. 11 teklif et bakalım.
  9. Advocate

Evet hocam V10 Pro ve Ultra modelini radarınıza alın. Bir heves alıp sonra Paraya sıkışıp satanlar oluyor çünkü.
  10. Advocate

Hocam pazarlık edin diyorum zaten. Oraya sıfırıyla aynı fiyata koyan da var. 2. Elde ederi 10-11k filan.
  11. Advocate

Hocam inanın değmez. 10 yıllık bir set. Dediğim gibi 11k'ya V10 Pro bırakan vardı. Direct Drive varken o ilkel G29 3k fark için alınmaz.
  12. Advocate

Hocam hiç indirim görmedi V10 Pro. Giriş fiyatı 14k'dı bir daha da oraya inmez. 2. Eli 11k ya bırakanlar oluyor.
  13. Advocate

20 yaşındaki bir sete 5 bin TL bile verilmemeli. 11-12k bandında bu modeli kovalayın. Pazarlıkla bu fiyata verenler oluyor. https://shbd.io/s/M8QZkiCU
  14. Advocate

Yok arkadaş Moza ile PXN arasında kalmıştı. Ben olsam Simracing yapmayacaksam VD4 alırdım. Genel kullanıma daha uygun ve daha ucuz. VD6 kullanıcısı olarak söylüyorum 😄
  15. Advocate

Yeni gelen VD4'lerde tıkırtı sesi yok gibi. Bize pahalı geliyor ama bu ürünler giriş seviyesi ürünler. O yüzden premium, sorunsuz ürün çıkması şans işi. Moza'larda da bu tip sorunlar olabiliyor. Hızlı üretim kaynaklı kalite kontrol sorunları bunlar. 1780643369 @ardacat hocam kendi arkadaşıma...
  16. Advocate

Okuyan ve okuduğunu anlayan adamın hali başka :D Herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmaya çalıştığım halde çok basit şeylerde bile takılan arkadaşlar oluyor. Onlar da kusura bakmasın teknik servis değilim evlerine gidip kurulum yapamam :D
  17. Advocate

Güle güle kullanın hocam. Rehber lazım olursa yeşil forumdaki rehberlerime bakabilirsiniz. https://www.technopat.net/sosyal/konu/pxn-direct-drive-setler-kurulum-rehberi.4018990/ https://www.technopat.net/sosyal/konu/forza-horizon-6-pxn-direksiyon-setleri-icin-ayarlar-ve-emuwheel-kurulumu.4110588/
  18. Advocate

Dededen tırcı adama mouse yakışmaz zaten hocam :D Doğru kararı verdiniz :)
  19. Advocate

Hocam ben 4-5 sene önce T128'in üst modeli olan T248 almıştım. Daha yeni çıkmışken Amazon Almanyadan getirtmiştim. Geldi kurdum. Kardeşim iki tur attı. Bu ne lan böyle dedi oyuncak direksiyon gibi. Hadi lan o kadar kötü mü dedim. Geçtim iki tur da ben attım hakkaten öyleymiş dedim. Aldığım hafta...
  20. Advocate

PXN V10 PRO direksiyon seti iyi mi?

Evet hocam dediğim gibi o kırmızı ışık bağlantı problemi demek. Genelde de direksiyonu tam oturtamadığınızda oluyor. Çözdüğünüze sevindim. Kablo konusunda hiç fark etmez isterseniz örgü kablo da kullanabilirsiniz. Kutudan çıkan kablolar biraz narin, kırılabiliyor. Type-C kablo olması yeterli.
Geri