Arama sonuçları: *

• Users: Tremila_
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Tremila_

MSI Pro B650-A İkinci El Satış Sonrası Hakkaniyetli Karar İçin Yardım

2.el ürün satarken ve alırken deneme imkanı yok ise görüntülü ararım buyrun çalışıyor derim. Yada görüntülü ararım çalıştığını özelliklerine bakarım tamamdır derim. Ürünü aldıktan yada sattıktan sonra en fazla 24 saat yardımcı olurum. Benim görmediğim bir ölü piksellik görmüş bir arkadaş...
  2. Tremila_

🔥İndirim Kioxia 1TB GEN5 M2 SSD 7.399 TL

Sadece oyunlar için kioxia 960Gb SATA SSD iş görmez mi ? 4800₺ fiyatı var ne diyorsunuz
  3. Tremila_

❌İndirim Bitti! İntel ARC B580 12GB 🔥9.999₺ (SINIRLI STOK)

Eski kartınızı güzel bir fiyata satıp bu kartı da taksitle alırsanız alacağınız performans farkı %15 %20 civarında olacaktır diye tahmin ediyorum bu sizi memnun edecekse tabii ki geçilir. Kendi senaryom için konuşuyorum 2K monitör kullanıyorum ve ben sizin yerinizde olsam kesinlikle geçmiş...
  4. Tremila_

Xiaomi mi14 37 bine alınır mı? ?

Eski cihazlarda devam ediyor hocam. Note 12 Pro var anne kullanıyor ve gerçekten çok can sıkıcı. 1777103032 Amazondan taksitle aldım daha öncesinde. Şimdi yine taksiyi görünce yine mi alsam dedim 😂
  5. Tremila_

Nothing 1 ve 2A modelini kullandım. Yaklaşık olarak 3 senedir bu markanın telefonlarını kullanıyorum. Öncesinde Xiaomi kanser yazılımı ile uğraşıyordum hocam. Gerçi hala kullanan arkadaşlarım Xiaomi arayüzde bile reklam verdiğini söylüyor. Nothing arayüzü temiz, cihaz zamanla yavaşlamıyor ve...
  6. Tremila_

Nothting kullanıcısı olarak taksit imkanıda var çek şundan mis gibi kafan rahat kullan derim...
  7. Tremila_

❌İndirim Bitti! COLORFUL Gaming Duo RTX 5060 Ti 8GB 17999TL

- Vade farksız Bonus veya World kartlara taksit olmaması çok can sıkıcı. @İncehesap Düzenleme.
  8. Tremila_

🔥İndirim HIKSEMI Future NVME GEN4 2TB 7450/6750 MB/s Hız M.2 PCIE 4.0 DRAMSİZ 9999 TL

1600 lira farkla 9 taksitle amazondan şunu da tavsiye ederim https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0FXG7G7RH/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3BUPX9FPXEVLK&th=1
  9. Tremila_

🔥İndirim GameBooster BLADE 240W ARGB 240mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu 2700 TL

Kesinlikle haklısın. 3100 liraya gaming gen sitesinde 360mm sıvı soğutma var pek avantajlı değil.
  10. Tremila_

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Evet ürünleri paylaşmışlar. B850 x870 msi2Tb SSD i7 işlemci ryzen işlemciler vs
  11. Tremila_

🔥İndirim Kahve Dünyası Gofrik Antep Fıstıklı Çikolata 24 x 33 G 549 Lira

A101'de kasa yanında 29₺ fiyata görmüştüm. Genel bir indirim var diye düşünüyorum. 49-50₺ fiyatı hep pahalı geliyordu. Sonunda olması gereken fiyat.
  12. Tremila_

❌İndirim Bitti! Havit E336C Type-C Kablolu Kulak İçi Kulaklık - 99 TL 🔥

Aldım bir tane. Bluetooth kulaklık şarkı ile uğraşacağıma yalandan takarım dedim. Çok beklendi yok. Uçakta film vs izlersin yeter 😂
  13. Tremila_

CMF Phone 1 İçin Kılıf Nasıl Bulunur

Sizin için gidip bakacağım hocam.
  14. Tremila_

CMF Phone 1 İçin Kılıf Nasıl Bulunur

İstanbul'da olanlar için Tahtakale veya Eminönü tarafında rahatça bulabilirler. İnternet ortamında gerçekten yok. 2A sahibi olarak Allah yardımcınız olsun diyorum. 😁
  15. Tremila_

1000mbps internet 100 veriyor

TTnet hız testinde 90-95 hızın üstüne çıkmıyor. Ağ bağdaştırıcısından dublex hızı seçtim 1Gps... Kablo Cat7 aldım...
  16. Tremila_

Önden kazalı araç alınır mı ?

https://bid.cars/en/lot/1-43682832/2020-Dodge-Challenger-2C3CDZBT9LH139111
  17. Tremila_

Yardım İPhone için teknik servis önerisi

Kadıköy'de GSM iletişim vardı. İki farklı cihazıma pil bir cihazıma ekran değişimi yaptırdım. Genel olarak memnunum. YouTube' a içerik çekiyorlardı, orada görmüştüm ve gittim. Tavsiye ederim bir bakın isterseniz.
  18. Tremila_

Iphone 16e mi iphone 15 mi

Saf performans, bir tık batarya ve için 16E Kamera, kablosuz şarj ve tasarım olarak 15 derim. Ben olsam bu bütçelerle cihazımdan devam ederdim. 13 F/P açısından iyidir. Bataryayı yetkili serviste değiştirir iki sene sonra bütçemi denkleştirir o zaman (Baz model ne ise atıyorum 19 gibi) alırdım
  19. Tremila_

Age Of Empires II nereden indirebilirim?

Satışta olan oyunlara indirme linki vs vermiyor haricinde download butonu çıkıyor. Maksat nostalji olsun diyorsanız web tabanlı şöyle bir şey yapabilirsiniz https://dos.zone/age-of-empires2/
  20. Tremila_

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Daha ucuz wifi7 gibi sebeplerden Gigabyte olanı alırdım. Asus Tuf A620 kullanıcısı olarak tarafsız bir şekilde yazdım.
Geri