Arama sonuçları: *

• Users: ZvDx
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

Ets2 gamepad joystick bırakınca direksiyonu toplamıyor

Merhaba arkadaşlar, ets2 için gamepad ayarı yaptım ama hiçbir şekilde şu sorunu çözemedim, direksiyona ayarladığım joysticki döndürürken oyunda direksiyon da hareket ediyor ama joysticiği bırakınca direksiyon olduğu yerde kalıyor eski haline dönmüyor, joystick i bırakınca oyunda direksiyonun...
  2. Z

Yardım Bu butceye bu laptop alinir mi

bu arada 44k civarına erazerin 5060 lı versiyonu var 115 watt eski alman markası ilgilenirsen fiyatı mükemmel hala aynı mı bilmiyorum
  3. Z

Gaming laptop önerisi

ben olsam acer alır geçerdim(bende 4060 lı nitro 5 modeli var)
  4. Z

Yardım Bu butceye bu laptop alinir mi

f/p gibi ama ekran kartı 6gb ona göre birde watt değerini de bilmek lazım
  5. Z

Bütçe max 50k, 4060 lı asus tuf mı 5060 lı erazer mi

Merhaba arkadaşlar bütçem max 50k 1 kuruş bile çıkamam(kredi kartı limitinden dolayı vs.) 2 laptop var kararsız kaldım linkleri aşağı bırakıyorum (normalde 4060 lı nitro 16 alcaktık işlemcisi ryzen 78845Hs ama 53k onu elemek durumunda kaldık) erazer markasını hiç bilmiyorum ama o laptobun...
  6. Z

Passat ta manifest dinleme işi

Evet beyler başlıkta zaten gördünüz bu fikir hakkında düşüncelerinizi alalım yazmaktan çekinmeyin xD
  7. Z

50K Bandında Alınabilecek En iyi Laptop Önerisi ?

i7 14. nesil işlemci var bunlar sıkıntılı işlemciler değilmiydi? i7 yerine amd almak daha mantıklı olur mu?
  8. Z

Hisarmt2 ye benzeyen 65-250lvl metin2 pvp önerisi

Merhaba arkadaşlar oynayanlar bilir yılın 2018-2019 olması lazım Hisarmt2 pvpsi vardı 65-250 simyasız lcyansız hatta metin dağında sıralama kasıyorduk falan site efsunlar vardı ipek kılıcı falan neyse bilen bilir zaten buna çok benzer bir pvp arıyorum bildiğiniz var mı??
  9. Z

Rampage ultimate kb r96 switchi ne + optik switch klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar, Rampage kb r96 daki switchler optical brown mu yoksa optical black mi? Rampagenin kendi sitesinde optical brown yazıyor ama birçok sitede ve kullanıcıların yaptığı yorumda optical black olduğunu yazmışlar, ayrıca 2.4k bütçesinde bu klavyeyi mi önerirsiniz yoksa o switchle...
  10. Z

Point Blank da oldlar topluluğu kursam belli kurallarımız olsa kaç kişi gelir?

valla ben nitro 5 den oynuyom başta bulanık gözüküyordu çözünürlük ayarlarıyla oynadım düzeldi, ama monsterden oynayınca nedense hafif takılmalar oluyordu ayarlardandır belki 1748111628 öyle tabi canım .d harbi geçmiş zaten bende adam gibi oynayamıyom hevesimi atıp silerim .d:)
  11. Z

Point Blank da oldlar topluluğu kursam belli kurallarımız olsa kaç kişi gelir?

Merhaba arkadaşlar, çocukluğumun oyunu olan Point Blankı dün akşam indirdim maziye akmak için ancak oyunun afedersiniz b*knu çıkarmışlar t77 lerle 144 hp lerle ayrıca aimbot sorunu da hala çözülmemiş, bir topluluk oluştursak sadece eski silahları ve itemleri kullanacağımız kurallar oluştursak...
  12. Z

7-8k Gaming sandalye önerisi (konfor 1. planda)

Merhaba reisler, aşağıda görmüş olduğunuz lanet sandalyeyi kullanıyorum ve 1 2 saatten sonra katlanılmıyor, konforu ön planda olan bir sandalye öneriniz var mı xdrive gözüme güzel gözüktü linki ...
  13. Z

Elektrik elektronik müh için pc önerisi

Merhaba arkadaşım elektrik elektronik mühendisliği fakültesinde 1. sınıfta okuyor eem için pc bakıyoruz ben de eem de hangi programlar kullanıldığını tam olarak bilmiyorum solidworks gibi dahili ekran kartı gerektiren uygulamalar kullanılıyormu bu bölümde bu konuda da bilgilendirirseniz...
  14. Z

Öneri 1.100.000 TL Otomatik araç ònerisi

kriterlere tam uygun olmayan bir öneri yapcam şimdiden kb ama ben olsam 2016 ya da 2017 100kmde passat alır geçerdim
  15. Z

Amazon 1100tl gümrüğe takılır mı?

tamamdır kral çok saol
  16. Z

Amazon 1100tl gümrüğe takılır mı?

Merhaba arkadaşlar bir bluetooth kulaklık var Tr de yaklaşık 2k şuan ama amazonda 1099tl linki bırakıcam ve 30 euro da şuan 1089tl yakın zamanda 30 euro 1100 tl olduğunda alsam gümrüğe takılır mı? bahsettiğim kulaklık...
  17. Z

Öneri Bu Laptop Fiyatına Değer mi? Soğutması nasıl?

soğutması kötü diyorlar ayrıca fandan çıkan sıcak havanın ekrana geldiğini ve o bölgeyi sararttığına dair şikayetler gördüm, acer alcaksan ya nitro 5 al ya da nitro v 16 ben nitro 5 kullanıyorum
  18. Z

Laptopun klavye kısmında hafif bombe var

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım acer nitro 5 in klavye kısmında k,l,ş harflerinin olduğu kısımda hafif bir bombe var sorun olurmu? birde orta kısım da(f,g,h)hafif aşağıda gibi sorun olurmu? Resimden de fark edebilirsiniz dikkatli bakınca
  19. Z

Aşağıdaki laptop nasıl alınır mı ?

aga ekran kartı 45 watt uzak dur
Geri