Arama sonuçları: *

• Users: bthnardakskn
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Anakart Ram Slot Arızası

Öncelikle herkese merhaba. yaklaşık 1 ay önce vatan bilgisayardan hazır sistem aldım anakart sorunlu çıktı sorun ise şu şekilde 2.ram yuvasına her iki rami de taktığımda sisteme görüntü geliyor fakat 1.ram slotuna ram taktığımda sisteme görüntü gelmiyordu. Bende ürünü servise yollanıp değişmesi...
  2. B

Valorant için sistem ve monitör

kalite performanssa sizin dediğiniz de olur tabii ki ama fiyat performanssa rekabetçi oyunlar için o kadar bütçeye gerek yok sizin yerinizde olsam 5 7500f ve rx 7700xt kombosu yapardım monitör önerimde fiyat performansta GAMEPOWER A50 olur 200hz ve 0.5 ms
  3. B

Fps değerlerim normal mi

sorun yeni mi çıktı yoksa uzun süredir var mı?
  4. B

G41M-P31 anakarta elektrik geliyor ama start almıyor.

evet hocam ama psu kaynaklı ise bunu 24 pin üzerinden artı eksi kutuplara kısa devre yaparak anlayabilir tabi bu aşamada psunun kabloları anakart üzerinde takılı olmasın :)
  5. B

Fps değerlerim normal mi

kanka önerceğim tek bir şey kaldı oda bios üzerinde intel re size barı aktif hale getirmeniz veya kontrol etmeniz aksi takdirde yazılımsal değilde daha çok donanımsal gibi görünüyor birde monitörün 500 hz değilse 1000 fps alsanda bir şey değişmeyecek ama sorun sadece valorantta mı
  6. B

evet hocam kondansatör banada öyle geldi psu fan dönmüyorsa muhtemel sorun psu kaynaklı
  7. B

Fps değerlerim normal mi

basit olacak ama dikey senkarizasyon kapalı mı açık mı
  8. B

Fps değerlerim normal mi

nvidia ekran kartı özel ayarlarını yaptın mı oyunlarda işlemci grafik kartını değilde ekran kartını seçtiğinden emin ol
  9. B

Hazır Sistem tavsiyesi (Bütçe 29k)

kanka bu fiyatlara genellikle ryzen 5 5600 lü ve 4060 lı sistemler var ama benim tercihim intel i5 13400 serisi bir işlemci ve yine 4060 çevresinde gezmen amd olacaksa rx 7700xt veya 7800xt uyumlu olacaktır
  10. B

Fps değerlerim normal mi

driver için nvidia sitesine girerek modelini aratıp yükleyebilirsin ram mhzleri için sistem açılış ekranında del tuşuna basarak exmp 1 kısayolunu seçebilirsin veya fotoğraf atarsan daha da yardımcı olabilirim
  11. B

Valorant için sistem ve monitör

ryzen 5 7500 ve rx 7800 xt sizi uzun yıllar orta üst sekmentte sorunsuz götürecektir ayrıca monitörü ips mi va panel mi tercih etmeyi düşünüyorsun
  12. B

Fps değerlerim normal mi

driverları kontrol ettin mi birde bios üzerinden ram mhz lerine bakabilirsin ani bir elektirik kesintisi olduysa orjinal değerlerine inmiş olabilir
  13. B

konvantörler de arıza olabilir bu arada psu fanı dönüyormu
  14. B

Yardım anakarta güç gelmemesi normal mi?

ram takılı değilken sistem açılır ancak görüntü gelmez anakartınız üzeinde power led ışığı yanıyor mu
  15. B

Anakarta Güç Gelmiyor

başka bir psu da denedim uzay montaj olarak işlemci fanı döndü ışıkları yandı yani sorun 24 pin güç kablosundaymış bekliyeceğiz artık yeniden gelmesini .
  16. B

Anakarta Güç Gelmiyor

anakartta olacağını zannetmiyorum çünkü sistem 2 dakikalığına açıldı ve bioasa girebildim ama 24 pin güç kablosundan voltaj alamadım
  17. B

Anakarta Güç Gelmiyor

Öncelikle herkese merhaba . 10 gün önce Vatan Pc den Hazır Oem sistem satın aldım kargosu elime bugün ulaştı parçaların detayları şu şekilde ANAKART: Gigabyte H610 M H V2 İŞLEMCİ : İntel Core İ5 12400F RAM GSKILL 8X2 16 Gb 3200 mhz cl 16 EKRAN KARTI : ASUS RTX 4060 KASA&PSU : Msı Mag Force...
Geri