Arama sonuçları: *

• Users: DarkSaga
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Kasanın öndeki fanlar dönmüyor

ettim zaten pc hazır yapılı olarak geldi dediğim gibi çalışıyordu ilk gerldiğinde şu an yok
  2. D

Kasanın öndeki fanlar dönmüyor

merhabalar kasam James Donkey helix h800 650w psu modeli 4 tane fanı var kendi arkadaki fanda sıkıntı yok fakat kasanın öndeki fanları çalışmıyor sıcaklık değerlerinde sıkıntı yok pek oyunda ekran kartı 63 işlemci 73 75 dereceler arasında fakat bu fanlar dönse daha serin çalışacak ben kasaya...
  3. D

Çözüldü✓ R7 5700 fazla sıcak çalışıyor

dediğiniz gibi yapabilirim tabii ki ama uğraşmak istemiyorum alım satım ve montajıyla en azından şu anlık sağolun ama bilgilendirme ve tavsiye için
  4. D

uzun süreli oyun oynarken görmedim zaten horizon forbidden westte denemek için açtım bi an gördü 82 83 şu an 75 76 derecelerde stabil havanın sıcaklığını falan da hesaba katarsak bence pek bir sıkıntı yok hocam soğutmayı değiştirme olayını da şu aralar yapamam malum pc yeni durum yeni bir...
  5. D

ben pcden öyle fazla anlayan birisi değilim ekran kartı işlemci konusunda biraz bilirim ama soğutmada pek bir şey bilmem sıvı soğutma daha iyi olur dedim sadece alırken ama olsun sağlık olsun ileride bakarız değiştirme durumuna şu anlık işimi görüyor 82 83 derecelere çıktığında bir sıkıntı yoksa...
  6. D

1754921562 hocam hava soğutmadansa sıvı soğutma daha iyi olur dedim alırken sağolun cevaplarınız için
  7. D

incehesaptan yeni sistem aldım rx 9060xt r7 5700 32gb ram ve işlemci soğutucusu ise GamePower Skadi V2 120 ARGB 120mm Sıvı İşlemci Soğutucusu fakat oyunlarda yine 82 83 dereceleri görebiliyor performansta hiçbir sıkıntısı yok ama sıcak çalışıyor gibi sıvı soğutmaya rağmen sıkıntı bir durum mu?
  8. D

Çözüldü✓ i5 9400f ve 500w psu'lu sisteme 2.el 5 6k bandında ekran kartı önerisi

kral hepinize eyvallah çok sağolun da minimum 8 gb vram olsun istiyorum 1 kere alacağım sadece ve şu anki gibi vram sıkıntısı çekmek istemiyorum rx 6600 veya 6600xt uyarmı ya da 5600xt nin 8 gb modeli varmı çok hoşuma gitti ve fiyatları da gayet uygun
  9. D

kral onu çok düşündüm de 500w psu sıkıntı biraz ya yoksa çok güzel 6 6.5k ya 3060 12gb var
  10. D

sistemime yeni ekran kartı almayı düşünüyorum 2.el 5 6k bandında darboğaz yapmayacak ve psu ile de uyumlu bir ekran kartı arıyorum
  11. D

Çözüldü✓ oyunlarda darboğaz yememem gerekirken neden darboğaz yiyorum?

eyvallah kral senin sayende farkettim oyunlarda texture yüklenmemesi gibi sıkıntılar oluyodu en fazla da horizon zero dawnda bunun yüzündenmiş sağol ekran kartı bakıyorum şimdi.
  12. D

yok kral bu cpu 3060 a kadar destekliyor cpu kullanımı 40 larda falan 1723712017 yok reis düz 1650 den falan daha iyi fps de 35 40 larda gezmiyor medium ayarlarda 50 60 fpslerde geziyor yani sorun bence ekran kartında değil cpu da yapmıyor darboğazı 1723712072 peki kral 8 gb vramli bir ekran...
  13. D

i5 9400f,rx570,4gb,16 gb ramli bir sistemim var ve God of war,Ac valhalla gibi oyunlarda fpsyi 35 e veya 40 a sabitlemeden oynayamıyorum yoksa durduk yere ekran kartı kullanımı düşüp fps drop yedirtiyor.
Geri