Arama sonuçları: *

• Users: Fallen Snake
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

Hangi işlemciyi almalıyım?

Prki teşekkür ederim ilgilenicem.
  2. F

Bilgisayar yeni. Ssd'de tam. Demin 40 dk boyunca valorant arka planda açık kaldı. Şimdi ne girebiliyorum nede silebiliyorum. Dosya yöneticisinden kapatmam lazım. Sorunu da bulamıyroum kahretsin.
  3. F

Ram'dan olmıyacağına göre işlemciden olabileceğini düşündüm.
  4. F

Vallahi yetmiyor. Uygulamaları açarken ve özellikle kapatırken sorun yaşıyorum hatta kapatamıyorum. Ram'im ise 32 gb. 1753557361 Valorantı kapatmak istediğimde bazen kapanmıyor ve görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum.
  5. F

5060ti kullanıyorum. İşlemcim ise ryzen 5 7500f (6.000 tl). Ama yetmiyor. Daha da yülsek bir model almam lazım. Darboğaz yapmıyacak iyi işlemciler önerebilir misiniz? En fazla 10k fiyat verebilirim ve intel istemiyorum. Ryzen olur.
  6. F

5060ti kullanıyorum. İşlemcim ise ryzen 5 7500f (6.000 tl). Ama yetmiyor. Daha da yülsek bir model almam lazım. Darboğaz yapmıyacak iyi işlemciler önerebilir misiniz? En fazla 10k fiyat verebilirim ve intel istemiyorum. Ryzen olur.
  7. F

Asus anakart arıyorum

Fiyat ve perfotmans anlamında bu anakarta eşdeğer bir asus anakart var mıdır? (Fiyat biraz oynayabilir)
  8. F

Hangi anakartı almalıyım?

asus rog strix x870e-e gaming wi-fi anakart almak istiyorum. Ama fiyatı 25K. Bana 7 9800 x3d işlemciyi kaldırabilecek bir tık daha düşük performanslı başka bir anakart söylermisiniz? Asus olsa iyi olur.
  9. F

Galax 4070ti super ekran kartına alabileceğim en büyük amd işlemci hangisi? Mesela AMD Ryzen 9 7950X3D alsam çok mu fazla olur?
  10. F

Sisteme bakarmısinız nasil bi öneriniz varmı

https://www.incehesap.com/machete-gold-hazir-sistem-fiyati-42334/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile 1727102540 Ssd ve ram'i değiştirmek dışında başka bir dokunuşa gerek var mı? (Arkadaşım için)
Geri