Arama sonuçları: *

• Users: pulsar66111
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

HP Victus yerine laptop önerisi

Arkadaşlar gören atlamasın acil cevap lazım yarın. HP Victus'umu iade edeceğim sebebi ise aşırı derecede normal seviyede değil çok fazla ısınıyor. Aklımda ASUS TUF var ama bazıları HP Victus daha iyi demiş. Sizce HP Victus'un başka bir modelini mi almalıyım yoksa ASUS TUF mı?
  2. P

Adana yaşıyorum ve laptopumun ekran kartı boşta çok ısınıyor

laptopumun ekran kartı boşta 55 derece işlemcide 54-60 derece falan normal mi
  3. P

Bilgisayara dualboot yaptım. Ubuntuyu silmek istiyorum.

Arkadaşlar ubuntuya girmeye çalıştığımda bir hata veriyor. Bu yüzden windowsdan linuxu silmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. P

GTAV Crack kurdum sizce virüs müdür?

neyse silicem formata gerek yok değil mi
  5. P

sence 6-7 yıldır aktif olan bir crack virüsmüdür? virustotaldede pek bir şey yok gibi
  6. P

socialclub hesabıma erişim sağlayamıyorum 1723923359 konu bu değil virüs mü değil mi
  7. P

8. P

launcherı açmadım ve dll ve crack dosyaları 6-7 yıldır yaygın olarak internette dolaşıyor diye biliyorum
  9. P

uzun hikaye boşver orasını
  10. P

Sadece launcherın içindeki dllleri ve crack dosyalarını kendim elle kurdum
  11. P

Arkadaşlar repack falan kurmadım orjinal olarak steamden indirdim ve https://github.com/onajlikezz/Nightlight-Game-Launcher şu launcherın içindeki dllleri oyunun konumuna attım.(LAUNCHERI BAŞLATMADIM) sonra malwarebytesla tarattım ve nightlight game launcherın içinde msil.trojan.crypt buldu ama...
Geri